Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νόμος N.E.S.A.R.A.


Η υπόθεση του νόμου N.E.S.A.R.A.


Σε πολλά μηνύματα προερχόμενα από εξωγήινες πηγές υπάρχουν όροι και διατυπώσεις, που αφορούν σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα εντελώς άγνωστο στον μέσο αναγνώστη και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο εκείνος αδυνατεί να κατανοήσει τις έννοιες που αντιπροσωπεύουν και, κατά συνέπεια, να παρακολουθήσει το κεντρικό νόημα ενός σημαντικού μέρους του μηνύματος.
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τους όρους «ευμάρια», «ευημερία», «παραδόσεις», «προγράμματα ευημερίας» κλπ και φράσεις όπως «οι παραδόσεις των διαφόρων τύπων χρηματοδότησης της ευημερίας», «προετοιμασία των υπηρεσιακών καθεστώτων»
Οι συγκεκριμένοι όροι και οι φράσεις όπως αυτές που παρατίθενται στην προηγούμενη παράγραφο σαν παραδείγματα, σχετίζονται με την πολύ σημαντική υπόθεση του νόμου NESARA, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους ακρογωνιαίους λίθους στο οικοδόμημα της νέας ανθρώπινης κοινωνίας.
31 Μαΐου 2005: «Οι σύμμαχοί μας στη Γη έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να φέρουν τον σχεδιασμό του νέου οικονομικού, τραπεζικού και κυβερνητικού συστήματος μέχρι λίγο πριν από το σημείο της υλοποίησής τους. Το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην καταστροφή των διαφόρων προγραμμάτων οικονομικής βοήθειας, που ξεκίνησαν αιώνες πριν από τον Άγιο Γερμανό. Την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης ανέλαβαν πριν λίγες δεκαετίες οι γόνοι μερικών από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ευρώπης και της Αμερικής, που είχαν τη δυνατότητα να ασκούν επιρροή. Αυτά τα άτομα είναι αφιερωμένα στο να διασφαλίσουν, ότι οι δικαιούχοι που κατονομάζονται σ’ αυτό το μεγάλο Τραστ θα παραλάβουν τα χρήματα, που με τόση αγάπη έχουν ετοιμαστεί γι’ αυτούς.»
15 Ιανουαρίου 2008: «Οι γήινοι σύμμαχοί μας συνεχίζουν το έργο τους για την υλοποίηση των προγραμμάτων ευμάρειας».
22 Ιανουαρίου 2008: «Σύντομα (...) ο χαιρετισμός του φωτός θα είναι τα προγράμματα ευμάρειας και οι αναγγελίες τους, που θα εμφανίζονται στις τηλεοπτικές σας οθόνες».
3 Αυγούστου 2010: «Οι γήινοι σύμμαχοί μας δεν έχουν ακόμη τελειώσει τη διαδικασία που θα φέρει την πτώση της σκοτεινής συμμορίας, αλλά να είστε σίγουροι, ότι δεν μπορούν να σταματήσουν αυτό που έχει πλέον δρομολογηθεί. Μόλις αυτές οι ιστορικές δυναμικές πετύχουν τον στόχο τους, οι ανακοινώσεις και οι παραδόσεις θα προχωρήσουν αμέσως. Σε συνάρτηση με αυτό, έχουμε προειδοποιήσει τους συντονιστές μας και τα ιπτάμενα πληρώματά μας να παρακολουθούν από κοντά και να συνδράμουν στην προδιαγεγραμμένη έκβαση αυτού του σταδίου».
10 Αυγούστου 2010: «Η ευμάρια είναι μια άλλη εκδοχή της χρησιμότητας της νέας διακυβέρνησης. Οι γήινοι σύμμαχοί μας έχουν έχουν εξασφαλίσει τον χρυσό που χρειάζεται για να εγκυηθεί την εκταμίευση της παγκόσμιας ευμάριας».
8 Φεβρουαρίου 2011: «Ένας μεγάλος τελικός απολογισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, και όταν αυτή η δύο σταδίων διεργασία έχει ολοκληρωθεί, οι παραδόσεις της παγκόσμιας αφθονίας και η πολύ αναγκαία αλλαγή των κυβερνήσεων θα μπορούν να αρχίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου