Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία


Στις αρχές του έτους 2011 έγιναν εμφανείς κάποιες αλλαγές στα μηνύματα του Σέλνταν Νάιντλ. Κατ’ αρχήν, τα πρώτα μηνύματα αυτής της χρονιάς έδωσαν την αίσθηση ότι «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι».

Μπορεί να πει κανείς, ότι στα μηνύματα αυτής της «τρέχουσας περιόδου», που μπορούμε να ονομάσουμε «τελική ευθεία», υπάρχουν τρία βασικά, κυρίαρχα θέματα:

Ένα απ’ αυτά είναι η αδημονία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αλλαγής της γήινης πραγματικότητας.

Ένα δεύτερο θέμα είναι η εσωτερική βούληση του Ουρανού σχετικά με την εξέλιξη και τον προσδιορισμό του χρόνου ολοκλήρωσης αυτής της διαδικασίας.

Το τρίτο και ίσως σημαντικότερο, από μια άποψη, θέμα είναι η διεξοδική αποκάλυψη της ειδικής «εύνοιας», την οποία δείχνει ο Ουρανός προς τη σημερινή ανθρωπότητα. Υπάρχει μια εμμονή, θα έλεγε κανείς, στην επιδίωξη της πλήρους κατανόησης και εμπέδωσης από μέρους της ανθρωπότητας του λόγου αυτής της ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Στο κεφάλαιο «Ο Ουρανός και το Θείο Σχέδιο» αυτής της συλλογής διατυπώνεται με έμφαση η απορία που απορρέει εύλογα από το γεγονός αυτής της εύνοιας:

«Το τρίτο σενάριο είναι αυτό που βλέπουμε να εφαρμόζεται με την ονομασία «Θείο Σχέδιο» (“Divine Plan” στα πρωτότυπα κείμενα). Δηλαδή μια δυναμική, ανατρεπτική παρέμβαση ενός τεράστιου συνασπισμού δυνάμεων με στόχο την εδώ-και-τώρα, την σχεδόν δια της βίας λύτρωση της ανθρωπότητας και την εσπευσμένη αναβάθμισή της στην κατάσταση της Πλήρους Συνείδησης και της Πέμπτης Διάστασης.

»Παρατηρούμε δηλαδή, ότι έχει επιλεγεί η «καλύτερη» από τις τρεις εκδοχές αντί της μετριοπαθέστερης. Και ανακύπτει αυτόματα το ερώτημα: Γιατί αυτή η επιλογή; Είναι άξια η ανθρωπότητα για μια τόσο ευεργετική μεταχείριση;»


Οδηγίες πνευματικού χαρακτήρα από τους Ανελθόντες Κυρίους


13 Μαρτίου 2012: «Σαν Ανελθόντες Κύριοί σας χρειαζόμαστε να σας συστηθούμε και να σας δώσουμε μια πλήρη εξήγηση για το τι αναμένει ο Ουρανός από όλους εμάς. Αυτή η τεράστια αλλαγή στην πραγματικότητά σας είναι πάνω απ’ όλα μια μετατόπιση στη συνείδηση. Αυτό σημαίνει, ότι οι πνευματικές ευθύνες σας θα αυξηθούν σημαντικά, και χρειάζεστε μια επίσημη λίστα με το τι είναι αυτές οι ευθύνες και με το πώς εμείς, μαζί, θα τις εκπληρώσουμε.
»Το ταξίδι σας στην πλήρη συνείδηση απαιτεί μια βαθιά δέσμευση προς τον βαθύτερο εαυτό σας και προς αυτή τη μεταμορφούμενη πραγματικότητα. Είναι καθήκον μας να συζητήσουμε αυτά μαζί σας, με τη δέουσα επισημότητα και σοβαρότητα, καθώς το θείο σχέδιο του Ουρανού χρειάζεται να αφιερώσουμε όλοι μας το ιερό κύρος μας στην αποκατάσταση των αδικιών, που επί μακρόν υπέστη η Μητέρα Γη. Ως προσκεκλημένοι της, θα εκφράσουμε με τις πράξεις μας τη μεγάλη Αγάπη που έχουμε γι' αυτήν, και μάλιστα για όλη τη ζωή που υπάρχει σε αυτό το πολύ όμορφο βασίλειο. (...)
»Ένα από τα θέματα που πρέπει να ενσωματωθούν στον τρόπο, με τον οποίο μπορεί να γίνει κάποιος Ανελθών Κύριος, είναι η γνώση της απόλυτης αυθονίας της φύσης και του σύμπαντος. Αυτό είναι εκείνο, στο οποίο πρόκειται να βυθιστείτε για μια ακόμη φορά. Η εκδήλωση της πλήρους δυναμικής σας, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγγενείς περιορισμοί, που να έχουν τεθεί απέναντί σας, και ότι αρχίζετε να έχετε εμπειρία του ότι είσαστε ένα με τον Δημιουργό. Η αποστολή σας είναι να διαδώσετε την αγάπη σας, την καλή χάρη και το Φως σε όλα τα όντα που ζουν στη φυσική δημιουργία. Και ο φόβος, στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται ως η αυταπάτη που αληθινά είναι. Το υπόλοιπο της ζωής σας πρόκειται τώρα με λαμπρότητα να ξεκινήσει!»
20 Μαρτίου 2012: «Η ελευθερία σας έρχεται με συγκεκριμένες ευθύνες προς τη Μητέρα Γη και προς τη μαγικά πολύπλοκη και πολυποίκιλη αλυσίδα της ζωής, που τόσο άσχημα διαταράχθηκε και κακοποιήθηκε από το σκότος.
»Είμαστε στο χρόνο που καθορίστηκε από τον Ουρανό για να εμφανιστούμε μπροστά σας και να εξηγήσουμε τις πολλές εκδοχές της ιερής σοφίας, που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια των χιλιετιών, καθώς αυτή η γνώση μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι η Γαία αναμένει από εσάς.
»Εισέρχεστε σε μια σύντομη περίοδο της ιστορίας σας, στην οποία θα διευρύνετε τη συνείδησή σας, καθώς και την καθολική σας επίγνωση σχετικά με τη φύση και τη λειτουργία της πραγματικότητάς σας. Αυτό θα λειτουργήσει ως κάλεσμα αφύπνισης προς την έμφυτη σοφία σας, η οποία έχει παραμείνει αδρανής μέσα σας από την καταστολή των σχεδόν δεκατριών χιλιετιών περιορισμένης συνείδησης.
»Αυτή η κατάσταση είχε επιβληθεί σε σας με συγκεκριμένους αυστηρούς περιορισμούς, που παραγγέλθηκαν από τον Ουρανό, και αρχικά αυτοί οι όροι χρησιμοποιήθηκαν μόνο σαν ένα μέσον εμπαιγμού από το σκότος. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ χιλιετιών, οι Ανουννάκι και τα διορισμένα τσιράκια τους παραβίασαν τους διάφορους αυτούς κανόνες. Είναι αυτές οι παραβιάσεις που έχουν οδηγήσει στις ειδικές απαλλαγές, οι οποίες είχαν κατ’ αρχήν σαν αποτέλεσμα την δική μας παρουσία (των Ανελθόντων Κυρίων) και κατόπιν την αποστολή πρώτης επαφής της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Χρησιμοποιώντας την Αγκάρθα ως προσδιορισμένο καταφύγιό μας στη Γη, ταξιδεύαμε έξω κάθε μέρα για να σας καθοδηγούμε και να σας προετοιμάζουμε για τη Μεγάλη Αλλαγή της συνειδητότητας.
»Η θεία χάρη και το έλεος του Ουρανού μας έφεραν όλους στο προφητευμένο σημείο, στο οποίο θα επιστρέψουμε στο ποιοι πραγματικά είμαστε. Το καθήκον μας σ’ εκείνο το σημείο παίρνει όλο και περισσότερο τον χαρακτήρα της δικής σας καθοδήγησης προς το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, μέσα στα όρια του συμβολαίου ζωής σας. Έχουμε αναλάβει με χαρά ό,τι έπεται στη σειρά για όλους μας και για αυτή την υπέροχη ζωντανή οντότητα, επάνω στην οποία κατοικούμε.»


Η ανάρτηση βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας. Πίσω στα "Εισαγωγικά"

1 σχόλιο: