Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σημεία άξια σχολιασμού


Σημεία άξια σχολιασμού και εμβάθυνσης


Τι μορφή έχουν οι «εξωγήινοι»;
Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τη σκέψη πάρα πολλών ανθρώπων.
Στο μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 2008 υπάρχει μια αναφορά στα παιδιά που έρχονται τώρα στον κόσμο, η οποία καταλήγει με τις φράσεις «Ο συνδυασμός αυτός παλαιότερων ψυχών και της τεράστιας ποσότητας νέων δεδομένων είναι μόνο η αρχή. Ύστερα έρχεται η αυξανόμενη ένδειξη, ότι ο Δημιουργός έχει πολλά Όντα, διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και καταγωγών, που επιθυμούν να γίνουν οι καθοδηγητές σας σ' αυτές τις δυσκολίες που απομένουν...
Στο απόσπασμα αυτό διακρίνουμε ένα σαφή υπαινιγμό, που δίνει μια πρώτη απάντηση στο παραπάνω ερώτημα: «…ο Δημιουργός έχει πολλά όντα, διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και καταγωγών…». Γενικά είναι γνωστό, ότι πολλές εξωγήινες φυλές είναι εντελώς όμοιες, ως προς τη μορφή, με τις διάφορες γήινες φυλές. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού η γήινη ανθρωπότητα έχει μια εξωγήινη καταγωγή. Υπάρχουν όμως και όντα διαφορετικής φυσιολογίας, τα οποία όμως δεν διαφέρουν από τον γήινο ανθρώπινο τύπο στους τομείς της συνείδησης, της διάνοιας και του πνεύματος, χωρίς αυτό να αποκλείει την σημαντική ανωτερότητα των όντων αυτών σε σχέση με τον άνθρωπο της τρίτης διάστασης.

Γίνεται συχνά λόγος για τους «πλανητικούς Ελοχίμ», οντότητες που περιγράφονται σαν συνεργάτες του Δημιουργού στην εκτέλεση του έργου της Δημιουργίας και πιο συγκεκριμένα – από τη σκοπιά που μας ενδιαφέρει – σαν «επιμελητές» επιφορτισμένοι με την μέριμνα της εξέλιξης της Γης. Δίνεται η αίσθηση, ότι υπάρχουν ομάδες Ελοχίμ με διαφορετικά καθήκοντα η καθεμία μέσα στο φάσμα των διεργασιών της Δημιουργίας, μια από τις οποίες είναι υπεύθυνη για τον δικό μας πλανήτη. Με αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα συνεργάζονται, όπως δηλώνεται στα μηνύματα, οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, προκειμένου να καταστρωθεί, με κοινή συνεννόηση, ένα χρονοδιάγραμμα των γήινων αλλαγών τέτοιο, ώστε να εξυπηρετείται ολόπλευρα η εφαρμογή του θείου σχεδίου και η επιτυχία της αποστολής της πρώτης επαφής.
Είναι πράγματι αξιοσημείωτο, αλλά και αξιοθαύμαστο για μας, τους ανθρώπους της τρίτης διάστασης, αυτό το γεγονός της επαφής και της συνδιαλλαγής μεταξύ οντοτήτων, που βρίσκονται τόσο πέρα από το ανεπαρκέστατο δικό μας οπτικό πεδίο. Είναι εντυπωσιακό το πόσες διεργασίες συμβαίνουν σ' ένα χώρο έξω από τη σφαίρα της δικής μας αντιληπτικότητας και τα στενά όρια της τρίτης διάστασης.
Παραδείγματα τέτοιων αναφορών στη δραστηριότητα και τον ρόλο των Ελοχίμ είναι τα ακόλουθα:
«Συνεργαζόμαστε με τους πλανητικούς Ελοχίμ, προκειμένου να ετοιμάσουμε την επιφάνεια της Γης για ένα μεγάλο μετασχηματισμό, που είναι πολύ κοντά» (10 Αυγούστου 2010). (Εκκρεμεί η αναζήτηση παρόμοιων αναφορών στα διαθέσιμα κείμενα).

Από καιρό σε καιρό συναντώνται στα κείμενα των μηνυμάτων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας φράσεις ή μεγαλύτερα χωρία, των οποίων το νόημα μοιάζει να είναι χαμένο μέσα σ’ ένα σύννεφο μυστηρίου. Αδιευκρίνιστα υπονοούμενα και υπαινιγμοί, των οποίων η σημασία άλλωτε είναι ανιχνεύσιμη μέσω του συσχετισμού μιας σειράς στοιχείων και πληροφοριών και άλλωτε παραμένη απροσπέλαστη, παραπέμποντας σε μια πιθανή μελλοντική αποκάλυψη.
Για παράδειγμα, στο μήνυμα της 15ης Ιανουαρίου 2008, η δεύτερη παράγραφος αρχίζει με την εξής πρόταση: «Ο συνδυασμός του επείγοντος χαρακτήρα των πολλών παγκόσμιων φυσικών κρίσεων είναι ένα τέχνασμα από το Φως για να επιβάλει τις μεταρρυθμίσεις σε μια πολύ επίμονη σκοτεινή συμμορία». Η ανάγνωση της πρότασης αυτής αφήνει αναπάντητη την απορία, πώς μπορεί να λειτουργήσει αυτός ο συνδυασμός για την επίτευξη του στόχου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου