Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το πεπρωμένο της ανθρωπότητας


Ο ρόλος που αναμένεται να παίξει η συνειδησιακά αναβαθμισμένη ανθρωπότητα.


Ο Ουρανός και το Θείο Σχέδιο επιφυλάσσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο για τη μελλοντική, αναγεννημένη ανθρώπινη κοινωνία. Ένα λαμπρό πεπρωμένο, που θα επιφορτίσει με κρίσιμα και σπουδαία καθήκοντα την ανθρωπότητα και θα της αναθέσει αρμοδιότητες γαλαξιακής εμβέλειας. Είναι πράγματι εντυπωσιακά τα όσα αναφέρονται στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας σχετικά μ’ αυτό το πεπρωμένο:
26 Ιουνίου 2007: «Ο κόσμος σας πρέπει να τιμήσει τους πολλούς πολιτισμούς του και να απολαύσει έμπρακτα αυτή την ασυνήθιστη πολυποικιλότητα. Η αναγνώριση των πολλών πλευρών αυτής της πολυποικιλότητας είναι ένα ζωτικής σημασίας βήμα προς τη δημιουργία της μελλοντικής γαλαξιακής κοινωνίας σας. Αυτή η μεγάλη κλίμακα γλωσσών, παραδόσεων και ηθών είναι μια σημαντική πηγή, που μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο γι’ αυτό που πρόκειται να γίνετε.»
8 Ιανουαρίου 2008: «Σ' αυτή την αναβαθμισμένη κατάστασή σας θα μπορείτε να παίξετε τον ρόλο σας στο ξεδίπλωμα της δημιουργίας και να δώσετε τη δηνατότητα σ' αυτή τη Δημιουργία να αποκαλυφθεί. Η εργασία αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα και τώρα που μιλάμε. (...) Είναι ανακουφιστικό να γνωρίζετε, ότι αυτή η επιχείρηση έχει πλανητικό στόχο. Το Άγιο Πνεύμα του Δημιουργού είναι άπειρο στην Αγάπη του για σας και στην πρόθεσή του να σας παράσχει τα αγαθά που χρειάζεστε. Τα πολλά κομμάτια αυτού του σχεδίου, πνευματικά και υλικά, έχουν προορισμό να σας δώσουν τις πηγές, που θα σας κάνουν ικανούς να επιστρέψετε στη φυσική σας κατάσταση της πλήρους συνείδησης».
22 Ιανουαρίου 2008: «Σε ολόκληρο τον γαλαξία υπάρχει χαρά για το δώρο που σας χάρισε ο Ουρανός. Αυτό το δώρο συνείδησης σας απονεμήθηκε, επειδή ίσως εσείς φέρετε σε πέρας ένα πεπρωμένο, που πηγαίνει πολύ μακρύτερα από το μελλοντικό αστρικό έθνος σας ή ακόμα κι από τον γαλαξία. Είσαστε προορισμένοι να διασχίσετε τα πέρατα της φυσικής πραγματικότητας και να αποκαλύψετε στους πάντες την ακριβή φύση αυτής της Δημιουργίας. Αυτό το ιερό έργο είναι κάτι που έχουμε υπαινιχθεί σε διάφορα μηνύματα και το επαναλαμβάνουμε για να σας υπενθυμίσουμε, ότι αυτό που διεξάγετε τώρα πρέπει να το δείτε σαν πρόλογο για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. (...) Αυτό το ταξίδι διαμέσου της φυσικής ύπαρξης είναι μέρος από κάτι μεγαλύτερο, το οποίο ο Δημιουργός θα αποκαλύψει για σας στον κατάλληλο χρόνο.Έχετε περάσει άσχημα σ' αυτό το καζάνι για δεκατρείς χιλιετίες και τώρα έχει έρθει η ώρα για σας να προχωρήσετε μπροστά, ξεκινώντας με την απελευθέρωσή σας από τις αλυσίδες του σκότους. Αυτό σημαίνει ότι οι παλιοί σας φόβοι θα μεταλλαχθούν στην ευδαιμονία μιας μεγάλης αναζήτησης και ότι ήρθε πράγματι η ώρα να ενωθείτε πάλι με την αληθινή σας οικογένεια (...) Η επιστροφή σας αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία και εμείς βλέπουμε την πρώτη επαφή σαν το τελικό βήμα της θείας απελευθέρωσής σας».
3 Αυγούστου 2010: «Τώρα βρισκόσαστε στα πρόθυρα μεγάλων αποκαλύψεων και έχουμε έρθει για να μποιραστούμε μαζί σας το τέλος του ταξιδιού σας. Έχουμε έρθει με συμβουλές και γνώσεις και για να αποκαταστήσουμε τις αναμνήσεις, που θα σας κάνουν πλήρως συνειδητούς πολίτες αυτού του γαλαξία. Υπό αυτή την ιδιότητα θα χρησιμοποιήσετε τα θαυμαστά ταλέντα σας, για να ολοκληρώσετε μια μόνιμη γαλαξιακή ειρήνη και να διασπείρετε σε όλη τη Φυσική Δημιουργία το μεγάλο Φως, που ο καθένας από εσάς κατέχει. Δική σας δουλειά είναι η διάχυση μεγάλης χαράς σε όλη τη γαλαξιακή ανθρωπότητα».
8 Φεβρουαρίου 2011: «Αυτή η φυσική μεταμόρφωση (Ν.Τ.: η αλλαγή του ηλιακού συστήματος και της γενικότερης πραγματικότητας από διπολική περιορισμένης συνείδησης σε μονοπολική πλήρους συνείδησης) θα δημιουργήσει το περιβάλλον, στο οποίο θα εκτελείτε το ρόλο σας ως αληθινοί φυσικοί άγγελοι σε αυτό το Γαλαξία. Θα είστε υπεύθυνοι για την υποστήριξη του ζωντανού κόσμου σας και για τη διατήρηση των ζωτικών ενεργειών της ζωής, που ρέουν σε όλο το ηλιακό σύστημα. Ωστόσο, τα καθήκοντα αυτά δεν περιορίζονται απλά στο να διατηρείτε σε καλή κατάσταση τα πλανητικά σπίτια σας. Εκτείνονται ως την παροχή βοήθειας προς άλλες ομάδες φυσικών Αγγέλων να διατηρήσουν αυτόν τον γαλαξία και όλους τους άλλους, που αποτελούν μέρος της φυσικής πραγματικότητας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή τη στιγμή, αυτό μπορεί να σας φαίνεται κάπως υπερβολικό, αλλά θα είναι, αληθινά, μόνο ένα από τα πολλά καθήκοντα που θα εκτελείτε κάθε μέρα. Θα υπάρχει μια πλανητική γαλαξιακή κοινωνία, που θα σας περιβάλλει και θα σας υποστηρίζει, αποτελούμενη από πολλές μείζονες "τάξεις", που θα επιτρέπουν στην κοινωνία σας να λειτουργεί στο μέγιστο δυναμικό της. Στη συνέχεια, θα είστε σε επαφή με φίλους συνεργάτες από άλλους κόσμους, διάσπαρτους σε όλον αυτό τον γαλαξία. Όλοι μαζί θα έχετε διαμορφώσει την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, ώστε να αποτελέσει το όχημα, μέσω του οποίου θα μπορείτε να εκπληρώνετε όλα τα κύρια καθήκοντά σας προς τον Ουρανό και ο ένας προς τον άλλο. Επιπλέον, θα έχετε επεκταθεί σε άλλους γαλαξίες και θα έχετε δημιουργήσει παρόμοιες διοργανώσεις για την εκδήλωση του θείου σχεδίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου