Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ιστορία του Πολιτισμού


Α4. Οι Ανουννάκι και η ιστορία του πολιτισμού.


Το όνομα «Ανουννάκι» θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα γνωστό στους ανθρώπους της Γης. Είναι το όνομα της φυλής – εξωγήινης προέλευσης - που δυνάστευσε την ανθρωπότητα από τις παραμονές της βύθισης της Ατλαντίδας μέχρι την εποχή μας – συγκεκριμένα μέχρι το 1995. Βέβαια, ακριβώς όπως στο σπίτι του κραμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, η παγκόσμια σκοτεινή τάξη, που ασκούσε την εξουσία της σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς του γήινου πολιτισμού, είχε φροντίσει να εξαλειφθεί αυτή η λέξη από το επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα, από τους ακαδημαϊκούς θεσμούς και από οποιονδήποτε πολιτισμικό χώρο δραστηριοποίησης των ανθρώπων.
Αναφορές στην ύπαρξη, τη δράση και τη φύση των Ανουννάκι μπορεί να βρει κανείς στη μυθολογία της Μεσοποταμίας, τόσο στα κείμενα που την απαρτίζουν όσο και στις εικονικές παραστάσεις (ανάγλυφες απεικονίσεις, αγάλματα κλπ), που συμπληρώνουν και προβάλλουν το περιεχόμενο της κειμενογραφίας της. Συμπλήρωση
Σχετικό με τους Ανουννάκι και εξαιρετικά διαφωτιστικό για την ιστορία τους είναι το θαυμάσιο έργο του ερευνητή Ζαχάρια Ζίτσιν. Συμπλήρωση
22 Ιανουαρίου 2008: «Έχετε περάσει άσχημα σ' αυτό το καζάνι για δεκατρείς χιλιετίες και τώρα έχει έρθει η ώρα για σας να προχωρήσετε μπροστά, ξεκινώντας με την απελευθέρωσή σας από τις αλυσίδες του σκότους».
8 Φεβρουαρίου 2011: «Αυτή η στιγμή ήταν προσδιορισμένη από πολύ παλιά στην ιστορία σας, ως ο χρόνος γ’ αυτή τη θαυμαστή αλλαγή στη συνείδηση. Οι  Ανουννάκι, συνδεδεμένοι τότε με το σκοτεινό συνάφι του Ανκάρα, γνώριζαν καλά αυτό και είχαν την πρόθεση να παρακάμψουν αυτό το ενδεχόμενο, μέσω μιας σειράς ποταπών πράξεων...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου