Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Γαλαξιακή Ομοσπονδία και Πρώτη Επαφή


Το ζήτημα της παρουσίας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και του στόλου της στο περιβάλλον του Ηλιακού Συστήματος - Η προετοιμασία της Πρώτης Επαφής με τον γήινο κόσμο.


Η άγνωστη ακόμα ιστορία του Γαλαξία κρύβει πολλά σημαντικά και δραματικά γεγονότα σχετικά με την εξέλιξη πολυάριθμων πολιτισμών και τη μεταξύ τους αλληλεπίδραση , τα οποία διαδραματίστηκαν στη διάρκεια μερικών εκατομμυρίων ετών. Μια από τις σημαντικότερες πτυχές της ιστορίας του Γαλαξία είναι οι Γαλαξιακοί Πόλεμοι, που είχαν την αιτία τους στην κατακτητική αδηφαγία των σκοτεινών αστρικών εθνών από τους αστερισμούς του Δράκοντα και του Ωρίωνα.
Οι επιθετικές και καταστροφικές δραστηριότητες αυτής της σκοτεινής συμμαχίας είχαν σαν αποτέλεσμα την αμυντική συνένωση των προσκείμενων στο πνευματικό φως αστρικών εθνών, δημιουργώντας τον αρχικό πυρήνα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, η οποία αργότερα διευρύνθηκε με την προσχώρηση περισσοτέρων γαλαξιακών πολιτισμών.
Από το 1954 έχει καταπλεύσει στο ευρύτερο περιβάλλον της Γης ο στόλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στη διαδικασία μετάβασης του πλανήτη και των κατοίκων της επιφάνειάς του από την Τρίτη στην Πέμπτη Διάσταση. Στη διαδικασία αυτή πρόκειται να αποτελέσει κομβικής σημασίας γεγονός η Πρώτη Επαφή, δηλαδή η πρώτη επίσημη, ανοιχτή και προαναγγελθείσα επαφή των γαλαξιακών αστρικών εθνών με τον γήινο κόσμο.
Η αναβάθμιση του πλανήτη και της επιφανειακής ανθρωπότητας στην πέμπτη διάσταση συμβαίνει βάσει ενός θείου σχεδίου, το οποίο έχει εκπονηθεί από τον Ουρανό πριν από πολλές χιλιετίες. Για την εξυπηρέτηση των αναγκών εκτέλεσης αυτού του σχεδίου η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει εγκαταστήσει βάσεις τόσο στον δορυφόρο της Γης, απ΄ όπου παρακολουθεί και ελέγχει τις εξελίξεις, όσο και στον πλανήτη Άρη. Παράλληλα έχουν τοποθετηθεί μέσα στους πολιτικούς, στρατιωτικούς, κυβερνητικούς και οικονομικούς κύκλους της γήινης κοινωνίας συγκεκριμένες προσωπικότητες, που λειτουργούν σαν επίγειοι βοηθοί εκείνων που διοικούν τον γαλαξιακό στόλο.
Όπως είναι φυσικό, η παρουσία και η δραστηριότητα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας αφ’ ενός και η προοπτική και η σπουδαιότητα της πρώτης επαφής αφ’ ετέρου καταλαμβάνουν ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό του όγκου των εβδομαδιαίων μηνυμάτων του Σέλνταν Νάιντλ. Τα σχετικά αποσπάσματα, που έχουν επιλεγεί και παρατίθενται στη συνέχεια, πληροφορούν για τη σημασία των δυο αυτών καταλυτικών παραγόντων της τρέχουσας συγκυρίας.
31 Μαΐου 2005: «Η πρώτη επαφή, ανεξάρτητα από το πώς θα πραγματοποιηθεί, θα είναι ο σπουδαιότερος σταθμός στην ιστορία σας. Η άφιξή μας θα αλλάξει τα πάντα. Αίφνης, μεταβάλλεστε από πλανητικά σε γαλαξιακά Όντα. Η ανάγκη να ανασκευάσετε την κοσμοθεωρία σας και την κατανόησή σας για το αενάως ζων Σύμπαν τώρα γίνεται αναπόφευκτη. Αυτές οι νέες παραδοχές μπορούν να θέσουν σε αμφισβήτηση τις θρησκείες σας και τις βαθύτατες πεποιθήσεις σας για το ποιοι είσαστε, την πραγματική φύση της Δημιουργίας και την ακριβή φύση του Δημιουργού. Αυτό το μεγάλο σοκ είναι μόνο η αρχή ενός ισχυρά καθοριστικού εναλλακτικού πλανητικού μοντέλου, που θα μπορέσει να σας ενώσει και να τερματίσει το σκοτάδι και την αταξία που έχει χαρακτηρίσει την πραγματικότητά σας. Αυτό είναι εντελώς ξεκάθαρο σε μας, αγαπητοί, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα καταπλεύσουμε γρήγορα στα εδάφη σας, αν το τρέχον σενάριο δεν επιτευχθεί μέσα στο θεϊκό χρονικό του πλαίσιο.»
Από το μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 2008 ξεχωρίζουν έντονα δύο προτάσεις, οι οποίες ρίχνουν κάποιο φως στην αποστολή που έχει ανατεθεί στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία: «Η πρώτη μας δουλειά είναι να δούμε, ότι η πρώτη επαφή προχωράει όπως θέλει ο Ουρανός. Η μεγάλη αρμάδα της πρώτης επαφής είναι εδώ μόνο επειδή το ζήτησε ο Ουρανός, και αυτά τα ιερά Όντα είναι στ' αλήθεια οι ανώτατοι διοικητές μας».
Στο ίδιο μήνυμα υπάρχει μια παράγραφος με πολύ ιδιαίτερο αλλά και σκοτεινό νόημα, η αποσαφήνιση του οποίου πρέπει να αναζητηθεί σε αντίστοιχες αναφορές, πολύ σπάνιες ωστόσο, άλλων μηνυμάτων. Η παράγραφος αυτή λέει συγκεκριμένα τα εξής: «Ένα ειδικό σενάριο επικαλύπτει ακόμα τις στρατηγικές που δόθηκαν σ' αυτόν τον στόλο από τα πρώην μέλη της Συμμαχίας Του Ανκάρα. Αυτά τα δύο σχέδια συμβαδίζουν αρμονικά και βλέπουμε αυτά τα πράγματα να εκδηλώνονται στο πολύ κοντινό μέλλον». Εδώ συμπλήρωση του κειμένου
8 Ιανουαρίου 2008: «Η πρώτη επαφή είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από το Θείον για την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Σ' αυτό το πλαίσιο, η πρώτη επαφή γίνεται μέρος μιας ιερής συμφωνίας ανάμεσα στον φυσικό κόσμο, τον Ουρανό και εσάς».
Φαίνεται ότι, για κάποιους λόγους, η υπόθεση της πρώτης επαφής μεταξύ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και του γήινου κόσμου παρουσιάζει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδιεταιρότητες. Αυτό αναφέρεται αρκετά συχνά, με τον άλφα ή βήτα τρόπο, όπως και στο μήνυμα της 8ης Ιανουαρίου 2008: «Η πραγματοποίηση της πρώτης επαφής με τον πλανήτη σας έχει αποδειχθεί κάτι σχεδόν μοναδικό στα χρονικά μας. Ο καθένας από εμάς έχει δοκιμαστεί για τα καλά από αυτή την αποστολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου