Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι Ανελθόντες Κύριοι


Οι Ανελθόντες Κύριοι.


Οι Ανελθόντες Κύριοι είναι οντότητες, οι οποίες, μέσα από την εμπειρία της ανθρώπινης ενσάρκωσης και την επιτυχή αντιμετώπιση των δοκιμασιών που αυτή τους επέβαλλε, έχουν ανέλθει σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης, με διευρυμένες δυνατότητες φυσικής υπόστασης και με ειδικές αρμοδιότητες, όσον αφορά στην εξέλιξη αυτού του πλανήτη και των λαών που τον κατοικούν.
Η διαχρονική παρουσία των Ανελθόντων Κυρίων στα κείμενα των εβδομαδιαίων ενημερώσεων διαχωρίζεται σε δυο περιόδους, με ορόσημο ανάμεσά τους το γεγονός της ολιγοήμερης αποχής του Σέλνταν Νάιντλ από το έργο της αναμετάδοσης των εξωγήινων μηνυμάτων, τον Μάρτιο και το πρώτο 15θήμερο του Απριλίου του 2011 και την δημοσίευση ενός σύντομου, προσωπικού του μηνύματος, στη διάρκεια αυτής της απουσίας του.
Κατά το πολυετές διάστημα της λειτουργίας του δικτυακού τόπου paoweb.com μέχρι την εμφάνιση αυτού του γεγονότος, γινόταν πολύ συχνά λόγος για τους Ανελθόντες Κυρίους στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, με τη μορφή αναφορών στον σημαντικό ρόλο που παίζουν στην εκτέλεση του θείου σχεδίου, στη μέριμνα που οι ίδιοι ασκούν για τις υποθέσεις της ανθρωπότητας, στην ιστορία τους και στη συνεργασία τους με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.
Η δεύτερη περίοδος αρχίζει με την ενημέρωση της 3ης Μαΐου 2011, στην οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά εκτενές τμήμα του κειμένου της, αποτελώντας άμεσο μήνυμα των ίδιων των Ανελθόντων Κυρίων προς τους ανθρώπους. Στο εξής, σε όλες τις εβδομαδιαίες ενημερώσεις θα περιλαμβάνεται ένα τέτοιο μήνυμα, καταλαμβάνοντας το μισό περίπου της έκτασής τους.
Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της πρώτης περιόδου, αρκετά διαφωτιστικά για την υπόσταση και το έργο των Ανελθόντων Κυρίων, είναι τα παρακάτω:
31 Μαΐου 2005: «Για άλλη μια φορά έχουμε ρωτήσει τους Ανελθόντες Κυρίους σας για την ορθότητα του αρχικού, βασικού σχεδίου μας. Η βοήθειά τους ήταν εξαιρετικά σημαντική και τώρα διαθέτουμε επακριβώς καθορισμένες επιχειρησιακές παραμέτρους. (…) Όμως το προσωπικό μας πρέπει να προσκολληθεί σε ένα σύνολο προδιαγεγραμμένων πρωτοκόλλων, μέχρι να εκπνεύσουν τα χρονικά περιθώρια που μας έχουν δοθεί από τους  δικούς σας Ανελθόντες Κυρίους.»
26 Ιουνίου 2007: «Οι Ανελθόντες Κύριοι πρόκειται να παρέμβουν ανοιχτά σε διάφορα μέρη του πλανήτη για να προωθήσουν την παγκόσμια ειρήνη και αρμονία. Ο κόσμος σας πρέπει να τιμήσει τους πολλούς πολιτισμούς του και να απολαύσει έμπρακτα αυτή την ασυνήθιστη πολυποικιλότητα. Η αναγνώριση των πολλών πλευρών αυτής της πολυποικιλότητας είναι ένα ζωτικής σημασίας βήμα προς τη δημιουργία της μελλοντικής γαλαξιακής κοινωνίας σας. Αυτή η μεγάλη κλίμακα γλωσσών, παραδόσεων και ηθών είναι μια σημαντική πηγή, που μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο γι’ αυτό που πρόκειται να γίνετε. Οι Ανελθόντες Κύριοι έχουν την πρόθεση να το αναλύσουν αυτό σε μελλοντικά μηνύματά τους και να χρησιμοποιήσουν το γεγονός σαν ένα σημείο συναίνεσης, καθώς θα σας δείχνουν πώς να ενωθείτε, με ένα τρόπο που θα ευχαριστήσει τόσο τον Ουρανό όσο και εσάς».
Ίσως εδώ πρέπει να διακρίνουμε μια έμμεση αναγγελία της δεύτερης περιόδου, με τα ιδιαίτερα μηνύματα των εκπροσώπων της Πνευματικής Ιεραρχίας προς την ανθρωπότητα.
8 Ιανουαρίου 2008: «Δίπλα στο ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, ένας μεγάλος αριθμός Ανελθόντων Κυρίων βρίσκεται ανάμεσά σας, σταλμένος από τα συμβούλια των μεγάλων αδελφοτήτων του Φωτός. Αυτοί οι απεσταλμένοι είναι αληθινά ευλογημένοι και έχουν κατά το πλείστον παραμείνει ανώνυμοι. Η αποστολή τους είναι να καθοδηγούν και να υποβοηθούν εκείνους που αφυπνίζονται ή που προτίθενται να αφυπνιστούν. Αυτό το κάνουν με το να συνδέονται μαζί σας ψυχικά και με το να σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις αρχικές αναστολές σας. Ο ουρανός γνωρίζει, ότι οι εμπεδομένες παρανοήσεις σας μπορούν να κάνουν αυτή τη μετάβαση στην επίγνωση μια άβολη εμπειρία. Εσείς ζητάτε εσωτερική υποστήριξη και αυτοί οι Ανελθόντες Κύριοι συχνά πληρούν αυτή την ανάγκη. Μπορούν να συνδεθούν απευθείας με τα Αγγελικά σας Συμβούλια και να σας παράσχουν τις γέφυρες που χρειάζονται για να προχωρήσετε προς την εσωτερική σας ανάπτυξη. Συχνά επίσης εμφανίζονται ενσαρκωμένοι ως εκείνη η ειδική επαφή, που σας δίνει το θάρρος να εκδηλώσετε τις πεποιθήσεις σας. Αυτές οι ομάδες Όντων είναι καταλύτες στη διαδικασία της επανάκτησης των αληθινών εαυτών σας».
28 Ιουλίου 2009: «Η άνοδος της Εποχής του Διαφωτισμού έφερε περισσότερα από την απαρχή της επιστήμης. Έφερε μια εποχή νέας σκέψης και φιλοσοφίας, στην οποία η έννοια της «ελέω Θεού βασιλείας» αμφισβητήθηκε ... Inevitably, this heady time was short-lived: tyrants responded predictably to this threat and various self-styled power-seekers, newly liberated from the old ways, expressed their anxiety via the usual time-honored methods of war, new taxes, and virulent persecution of 'heretics.' (...) The Ascended Masters promulgated a new way of packaging wealth, which soon became all the rage throughout Europe.Σε αυτό τον κόσμο ήρθε ο Άγιος Γερμανός με ένα σχέδιο αναίρεσης των παλιών περιοριστικών τρόπων. The Ascended Masters promulgated a new way of packaging wealth, which soon became all the rage throughout Europe. Οι Ανελθόντες Κύριοι εισήγαγαν ένα νέο τρόπο συσσώρευσης πλούτου, ο οποίος σύντομα καθιερώθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη. ΟThese trusts' ultimate, secret purpose was, in fact, to become one of the prime instruments for tearing down the seemingly invincible power of the dark. τελικός, μυστικός σκοπός  αυτών των καταπιστευμάτων ήταν, στην πραγματικότητα, να γίνουν ένα από τα κύρια όργανα για την κατακρύμνιση της φαινομενικά αήττητης δύναμης του σκότους. Meanwhile, the American War of Independence was sowing the seeds for a great many other things!(...) Ο Άγιος Γερμανός και πολλοί άλλοι Ανελθόντες Κύριοι, όπως ο Ιλαρίων και ο Σέραπις Μπέη, στη συνέχεια έστρεψαν την προσοχή τους σε αυτό το καθοριστικό επόμενο γεγονός. ΗAmerica was to become the symbol of a new type of governance: a democratic republic centered on a new relationship between sovereign citizens, the states, and a free national republic. Αμερική ήταν να γίνει το σύμβολο μιας νέας μορφής διακυβέρνησης: μια Λαϊκή Δημοκρατία επικεντρωμένη σε μια νέα σχέση μεταξύ των κυρίαρχων πολιτών, των πολιτειών και μιας ελεύθερης εθνικής δημοκρατίας. She had the potential to be an important prototype, able to serve as a foundation for the creation of a galactic society. Είχε τη δυναμική να αποτελέσει ένα σημαντικό πρότυπο, ικανό να χρησιμεύσει ως βάση για τη δημιουργία μιας γαλαξιακής κοινωνίας.She represented a crucial step in this direction and thus required a truly unique document to mark the inception. Αντιπροσώπευε ένα κρίσιμο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και, συνεπώς, χρειαζόταν ένα πραγματικά μοναδικό έγγραφο που να σηματοδοτεί το ξεκίνημα. In order to ensure the correct setting up of this seminal text, Saint Germain oversaw the process in person, and this gave rise to the myth of how the Declaration of Independence was written. Για να εξασφαλίσει την ορθή διατύπωση αυτού του σπερματικού κειμένου, ο Άγιος Γερμανός επέβλεψε τη διαδικασία αυτή προσωπικά, και αυτό προκάλεσε το μύθο για το πώς γράφτηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας.»
Τα λόγια των Ανελθόντων Κυρίων, που απαρτίζουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων τους της δεύτερης περιόδου, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αυτό συνίσταται αφ’ ενός στον συμπληρωματικό τους χαρακτήρα σε σχέση με τα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και αφ’ ετέρου


Το παραπάνω κείμενο έχει μεταφερθεί αυτούσιο στο αντίστοιχο συνδετικό αρχείο του «Σφαιρικού Παζλ». Ως εκ τούτου, κάθε προσθήκη ή τροποποίηση σ’ αυτό πρέπει να πραγματοποιείται αντίστοιχα και στο αντίγραφό του, στον φάκελο «Χρηστικά-δομικά στοιχεία» του «Σφαιρικού Παζλ».According to the story, the 'old man' directly across the hall from Jefferson was constantly consulted on the precise wording to be used.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου