Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το Τραπεζικό Σύστημα


Το Τραπεζικό και Χρηματοπιστοτικό Σύστημα και η επικείμενη κατάρρευσή του


Όπως ο καθένας γνωρίζει, το τραπεζικό σύστημα της παγκόσμιας κοινωνίας υπήρξε, όχι μόνο το όργανο, αλλά και ο συγκαλυμμένος πυρήνας της Σοτεινής Συμμορίας. Το χρήμα ήταν πάντα το εργαλείο για την άσκηση ελέγχου πάνω στην ανθρωπότητα. Γι’ αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να μην έχει ληφθεί μέριμνα για την κατάργηση αυτού του διεφθαρμένου και καταστροφικού τραπεζικού σσυστήματος και την αντικατάστασή του με ένα νέο, που θα είναι δομημένο και θα λειτουργεί στη βάση της ουσιαστικής εξυπηρέτησης των πραγματικών αναγκών των ανθρώπων.
Μερικές από τις έννοιες, που διαχρονικά έχουν αποτελέσει αντικείμενα σχολιασμών και αναλύσεων για τις μαχόμενες, προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας, είναι η κατανομή του πλούτου μεταξύ του παγκόσμιου πληθυσμού και η έλλειψη ή η αφθονία αγαθών στις διάφορες κατά τόπους μερίδες του. Μια από τις αρμοδιότητες των νέων πιστωτικών ιδρυμάτων θα είναι και η εξασφάλιση δικαιοσύνης και ομαλότητας σε αυτούς τους ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς.
Τα αποσπάσματα που παρατίθενται δίνουν ανάγλυφα το πνεύμα που διέπει τον σχεδιασμό και τις προθέσεις αυτού του νέου τραπεζικού συστήματος. Όμως πριν δούμε ένα προς ένα αυτά τα αποσπάσματα, είναι χρήσιμο να πάρουμε υπ’ όψη μας τις πληροφορίες που περιέχονται στην ενημέρωση της 15ης Ιανουαρίου 2008, σχετικά με την εγκαθίδρυση του σημερινού τραπεζικού συστήματος και τους απώτερους στόχους που υπηρετούσε επί μεγάλη σειρά δεκαετιών. Πρόκειται ουσιαστικά για μια σύντομη, εναλλακτική εξιστόριση των γεγονότων που βρίσκονται στο παρασκήνιο της μετάβασης από τη φεουδαρχική στην αστική κοινωνία και στο καθεστώς του οικονομικού φιλελευθερισμού:
«Όπως ίσως μπορείτε κι εσείς να αντιληφθείτε, αυτό το κομμάτι της τελικής φάσης συνιστά από μόνο του μια επικίνδυνη κατάσταση. Με λίγα λόγια, ξεριζώνουμε μια εξουσιαστική δομή, που εγκαθιδρύθηκε πολύ πριν από την άφιξη της βιομηχανικής σας επανάστασης. Τότε παλιά, ένας μεγάλος όγκος πλούτου και ισχύος μετατοπίστηκε από τους γήινους βασιλικούς υποτακτικούς του σκότους στην πολύ πιο πολυποίκιλη τάξη των Ιλλουμινάτων. Αυτή η νέα σκοτεινή ομάδα έδωσε τη δυνατότητα σ’ εκείνους που κατείχαν την εξουσία να αλλάξουν τον οικονομικό και κυβερνητικό κόσμο δημιουργώντας την επιχείρηση και τον χρηματοδοτικό της σύμμαχο: το σύστημα των μικρών τραπεζών.
»Αυτά τα νέα στοιχεία επέτρεψαν σε μια συνθετότερη εξουσιαστική δομή να ασκήσει τον έλεγχό της επάνω στον κόσμο και το αποτέλεσμα ήταν μια «χρυσή εποχή» αποικιοκρατίας και ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης του μοντέρνου κόσμου. Αυτό το νέο μοντέλο βρίσκεται τώρα σε βαθιά κρίση και μια ευκαιρία για πραγματική αλλαγή είναι τώρα ανοιχτή.
»Αυτή η ‘’πραγματική αλλαγή’’, που τώρα παίρνει μορφή στο παρασκήνιο έχει μικρή σχέση με το όραμα των Ιλλουμινάτων για το μέλλον. Τα αρχικά σχέδια του σκότους ήσαν να προκαλέσουν κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματος στην αλλαγή της χιλιετίας, προκειμένου να ληστέψουν τον Παγκόσμιο Οικονομικό Οργανισμό του Αγίου Γερμανού, σαν μέρος των τελικών σταδίων μόνιμης υποδούλωσης της ανθρωπότητας.»
Και προχωράμε στα αποσπάσματα που βρίσκουμε στα διάφορα μηνύματα.
11 Σεπτεμβρίου 2007: «Αυτή η παγκόσμια δημιουργία χρεών ήταν το «μητρικό γάλα» για ένα παρασιτικό, παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα, το οποίο, μαζί με τους επιχειρηματικούς συμμάχους του, κυβέρνησε απάνθρωπα τον κόσμο σας. Η τεράστια δύναμη που κατείχαν χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία πολέμων, την ενδημική βία και για μυριάδες από βάσανα που έχουν ταλαιπωρήσει τον κόσμο σας. Αυτές οι διασπαστικές τακτικές πρόκειται να σταματήσουν, αφήνοντας τους ανθρώπους να δουν πόσο συνδεδεμένοι είναι πραγματικά μεταξύ τους. Αυτή η αποκάλυψη θα είναι η γέννηση μεγάλου αλληλοσεβασμού και αλληλοαναγνώρισης της αυτοδιάθεσης μεταξύ των εθνών του κόσμου».
15 Ιανουαρίου 2008: «Είναι μεγάλη πρόκληση να επιβάλλεις ένα νέο τραπεζικό σύστημα και να προβείς σε εκτεταμένη αναδιανομή του πλούτου στον κόσμο σας. Πάντως αυτό γίνεται τώρα».
22 Ιανουαρίου 2008: «Στο μεταξύ η τραπεζική κρίση, που είναι τώρα μέρος του χάους, βοηθάει να καταστραφεί η παλιά τάξη, ενώ σταθεροποιεί το νέο τραπεζικό σύστημα στη θάση του παλιού».
4 Ιανουαρίου 2011: «Γύρω σας υπάρχει ένας φθαρμένος κόσμος, πραγματικά κοματιασμένος και, όπως ο Χάμπτυ-Ντάμπτυ του παλιού παιδικού τραγουδιού, πραγματικά πέρα από κάθε δυνατότητα επισκευής. Για την απόκρυψη αυτών των δεδομένων υπάρχει μια ομάδα από «παπαγαλάκια», που προέρχονται από πολλούς κύκλους των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ψεύδονται ασύστολα απέναντί σας όταν θρασύτατα δηλώνουν ότι οι οικονομίες σας βρίσκονται σε ανάκαμψη και σε ανοδική πορεία. Στην πραγματικότητα, μια ευρεία δέσμη συγκλινόντων παραγόντων, όπως το τεράστιο και ανομολόγητο  παγκόσμιο χρέος, είναι έτοιμοι να προκαλέσουν την κατάρρευση του οικονομικού συστήματος του κόσμου σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου