Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Μητέρα Γη


Η Μητέρα Γη και ο αγώνας της για αποκατάσταση των βλαβών που έχει υποστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα.


Για την κατανόηση του τι συμβαίνει με τον πλανήτη, πρέπει πρώτα και κύρια να ληφθεί υπ' όψιν η φύση του ως έμβιου και έλλογου όντος, με τη δική του εξελικτική πορεία, τη δική του συνείδηση και το δικό του πεπρωμένο. Πρόκειται για τη Γαία των αρχαίων Ελλήνων, τη Μητέρα Γη των σαμάνων, οι οποίοι τη λατρεύουν σαν οντότητα και επικοινωνούν με το πνεύμα της με τον δικό τους μυστηριακό τρόπο.
Ο Έντγκαρ Κέυσυ είχε πει πως όλοι οι πλανήτες είναι ζωντανοί οργανισμοί, που επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ρώσοι επιστήμονες επιβεβαίωσαν με έρευνες στη δεκαετία του '80 την ύπαρξη αυτής της επικοινωνίας. (λήμμα Edgar Cayse Earth Changes και interplanet communication)
Μέσα στις εβδομαδιαίεες ενημερώσεις γίνεται πολύ συχνά λόγος για τη Μητέρα Γη, με λεπτομερείς αναφορές στα επιμέρους ζητήματα που την αφορούν. Στην ενημέρωση της 1ης Ιανουαρίου 2008 θίγεται έμμεσα το ζήτημα της επαναφοράς του πλανήτη στην αρχέγονη, παρθενική κατάστασή του, μέσα από τη διαδικασία των «επιφανειακών αλλαγών», οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει και θα ενταθούν στο προσεχές μέλλον. Στη σχετική φράση διαβάζουμε: «Θα μπορείτε να δείτε αυτό καθώς και την παρθένα ομορφιά της Μητέρας Γης, όταν θα αναδυθείτε από τα μελλοντικά σπίτια σας, στο εσωτερικό της». Το θέμα της διαμονής των ανθρώπων σε πόλεις της Έσω Γης αναλύεται σε άλλο σημείο. Όσο για την «παρθένα ομορφιά της Μητέρας Γης» να συμπληρωθεί
Σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις του Έντγκαρ Κέυσυ, η δραματική διαδικασία της αναμόρφωσης της γήινης επιφάνειας επρόκειτο να αρχίσει μέσα στη δεκαετία του 1990. Συχνά γίνεται λόγος στα μηνύματα της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας για μια γενναιόδωρη συγκατάθεση της Μητέρας Γης στην καθυστέρηση της υλοποίησης αυτού του σχεδίου, προκειμένου να προηγηθούν εκείνες οι εξελίξεις, που θα επιτρέψουν την ελαχιστοποίηση των δυσμενών συνεπειών της γαιολογικής αναστάτωσης σε βάρος της ανθρωπότητας. Το παρακάτω απόσπασμα από το μήνυμα της 31ης Μαΐου 2005 αναφέρεται στην ανάγκη του πλανήτη για μια αναδιαμόρφωση της επιφανειακής δομής του και στο γεγονός της καθυστέρησης αυτής της διεργασίας:
«Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό που αφορά τις φυσικές αλλαγές που έχουν σχεδιαστεί από τη Μητέρα Γη. Όπως γνωρίζετε, επιθυμεί βαθιά να μεταβάλλει την σημερινή μορφολογία της επιφανείας της. Πολλοί επιφανειακοί σχηματισμοί που στο παρελθόν εκφυλλίστηκαν θα αναδυθούν πάλι από τα βάθη των ωκεανών. Αυτές οι αναδιατάξεις θα επιφέρουν καταστάσεις που θα ήσαν καταστροφικές για τον πλανητικό πληθυσμό σας. Γι’ αυτό έχει καθυστερήσει το ξεκίνημα των περισσοτέρων από αυτά τα γεγονότα από σεβασμό προς εσάς και τις τεράστιες μεταβολές που τώρα βιώνετε.
»Οπωσδήποτε, από καιρό σε καιρό, σας έχει δώσει σαφείς προειδοποιήσεις ότι αυτή η κατάσταση των πραγμάτων δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Θα ζητούσε επομένως, εκείνες οι ομάδες που κατά κύριο λόγο μπορούν να επιταχύνουν τις εξελίξεις να το πράξουν, και να το πράξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η μεγάλη καθυστέρηση που μέχρι τώρα έχει βιωθεί από τη Μητέρα Γη επαυξάνει την πρόθεσή της να σας σπρώξει προς τα εμπρός με ένα πολύ πιο βίαιο ρυθμό. Για τον λόγο αυτό υπενθυμίζουμε την ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση από την πλευρά σας. Οι αρχηγοί των συνεργατών στη Γη πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους αυτή την αναγκαιότητα.»
Στην εβδομαδιαία ενημέρωση, της 15ης Ιανουαρίου 2008, υπάρχει ένα χωρίο, που συνδέει την υπόθεση της αναβάθμισης της Γαίας με την μαζική έλευση στον κόσμο της ανθρώπινων όντων με ιδιαίτερα ψυχικά προτερήματα, τα οποία θα λειτουργήσουν θετικά στην υλοποίηση αυτής της αναβάθμισης (αναλυτικότερα σχετικά με αυτό στο κεφάλαιο «Τα παιδιά σήμερα»): «Η δυναμική της αλλαγής ενισχύεται κατά πολύ από όλες τις νέες ψυχές που έχουν γεννηθεί σ' αυτό το πεδίο στα προηγούμενα τριάντα χρόνια. (...) ...ταυτόχρονα μ' αυτές τις γεννήσεις, αναβαθμίστηκε δεόντως η συχνότητα του ενεργειακού πλέγματος θεραπείας και χάρητος της Μητέρας Γης. Παρόμοια αναβαθμίστηκε όλη η βασική συχνότητα του πλανήτη προς τον μαγικό αριθμό 13. Καθώς η πραγματικότητά σας κι εσείς μετακινήστε προς τα πάνω, οι ανερχόμενοι αριθμοί φθάνουν στα επίπεδα της αφύπνισης. Αυτή η συρροή νέων ψυχών και συνθηκών απηχεί το σχέδιο του Ουρανού για προετοιμασία αυτού του πεδίου για μια μεγάλη μετακίνηση προς το Φως».
22 Ιανουαρίου 2008: «Η Μητέρα Γη σας παρακολουθεί με χαρά καθώς προετοιμάζεστε να βγείτε στο προσκήνιο των γαλαξιακών υποθέσεων».
3 Αυγούστου 2010: «Ζητάμε από τα πληρώματά μας να βοηθήσουν τη Μητέρα Γη, καθώς ετοιμάζεται για την επόμενη φάση του μετασχηματισμού της από μια κατάσταση περιορισμένης συνείδησης στην αρχική της κατάσταση της Πέμπτης Διάστασης. Γι αυτό να είσαστε προετοιμασμένοι για άλλη μια έξαρση των σεισμών και των ηφαιστιακών εκρήξεων. Δύο από τις μεγαλύτερες τεκτονικές πλάκες της είναι ήδη σε κατάσταση μερικής σύζευξης, με περισσότερα παρόμοια προπαρασκευαστικά μέτρα να ακολουθούν άμεσα».
10 Αυγούστου 2010: «Παρόμοιες αλλαγές (Ν.Τ.: με εκείνες που συμβαίνουν στην ατμόσφαιρα) συμβαίνουν στον μανδύα της Μητέρας Γης. Εδώ, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν σε χώρους όπου τεκτονικές πλάκες συναντιούνται και αυτό το άλμα της θερμοκρασίας συμβάλλει στη μείωση των επεισοδίων ηφαιστειακής δραστηριότητας. Καθώς περισσότερες από αυτές τις πλάκες ετοιμάζονται να συζευχθούν, η πιθανότητα μεγαλύτερων σεισμών μπορεί να αυξηθεί».
8 Φεβρουαρίου 2011: «Η Γαία, σε συνδυασμό με την παγκόσμια πραγματικότητά σας, είναι σε εκείνο το σημείο, όπου η τεράστια μεταμόρφωσή της μπορεί να αρχίσει. Η αυξανόμενη αναταραχή στην ατμόσφαιρα και τους ωκεανούς σας, και οι υποχθόνιες βοές των ηπειρωτικών εκτάσεών σας είναι τα σχετικά σημάδια. Αυτό δείχνει ότι η πραγματικότητά σας έχει φτάσει σε εκείνο το καθοριστικό σημείο, στο οποίο απαιτεί είτε ενισχυμένη υποστήριξη, ή το πράσινο φως για να ξεκινήσει τις δραματικές καταστροφές. Γνωρίζουμε ότι αυτοί οι οιωνοί δείχνουν σαφώς ότι η περαιτέρω καθυστέρηση θα αυξήσει απλώς την ένταση αυτών των αλλαγών. Η στιγμή για την απελευθέρωση των μεγάλων αλλαγών έχει φθάσει, και ο χρόνος για δράση είναι τώρα.»
Μια από τις γνωστές στους ερευνητικούς κύκλους πηγές μηνυμάτων είναι η εξωγήινη οντότητα που έχει το όνομα Αντώνιους Τονιόζε Σόλτεκ ή απλά Σόλτεκ. Η οντότητα αυτή αυτοπροσδιορίζεται ως «μέλος του Οίκου του Θεού» και «επιστάτης του πλανήτη». Σε ένα πολύ παλιό μήνυμα αυτής της πηγής – αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στις 24 Φεβρουαρίου 2001 – αναφέρονται τα εξής σχετικά με τον πλανήτη:
«Πολλά συμβαίνουν ολόγυρα στον πλανήτη σας με όρους γαιολογικής δραστηριότητας. Υπάρχει έντονη κινητικότητα των πλακών του φλοιού του πλανήτη σας και εμείς παρακολουθούμε στενά τις “φυσιολογικές” αλλαγές της φυσικής δομής της σφαίρας σας. Ο πλανήτης σας αναπροσαρμόζεται διαρκώς στις ανοδικές μεταβολές της συχνότητάς του καθώς και στις τεχνητές στρευλώσεις (ροπές), που προξενούνται από τους ανθρώπινους πειραματισμούς με ακτινοβολίες παλμών υψηλής ενέργειας και άλλα τέτοια. Να ξέρετε ότι ο πλανήτης σας συνεχώς φωνάζει για προστασία και καθοδήγηση από την Ανώτερη Πηγή και παίρνει εκείνο που ζητάει.
Πολλοί δεν αναγνωρίζουν, ότι η πλανητική σας σφαίρα έχει συνείδηση. Όμως η έλλειψη κατανόησης των πραγματικών πτυχών του ζητήματος δεν αλλάζουν την πραγματικότητα της κατάστασης. Είναι μια εντελώς ζωντανή, συνειδητή και συναισθηματική οντότητα. Εκφράζεται με ένα τρόπο ξένο προς τη σκέψη και τη λογική των περισσοτέρων. Ο μέντοράς της (χαρακτήρας πατέρα-μητέρας) είναι ο Ήλιος του πλανητικού σας συστήματος. Ο Ήλιος σας γέννησε την πλανητική σας σφαίρα πριν από πολλά δισεκατομμύρια χρόνια και διατηρεί σταθερή επικοινωνία μαζί της και επίσης της στέλνει πολλές ζωοδοτικές ενέργειες, έτσι ώστε αυτή να βιώσει εμπειρίες και να αναπτυχθεί, όπως κάνετε και εσείς.
Αυτή, επί του παρόντος, παρέχει ένα περιβάλλον, που επιτρέπει σε πολλά όντα να έρχονται σε φυσική αλληλεπίδραση, ώστε να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν εμπειρίες, να αναπτυχθούν και να μάθουν μέσα στο πλαίσιο μιας ομαδικής κατάστασης. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο εσείς τώρα βιώνετε δεν είναι κάποιο “τερατώδες ατύχημα” της Φύσης. Είναι αποτέλεσμα ενός εξαίσιου σχεδιασμού, όπου πολλή μελέτη και πολλή σκέψη έχουν καταλήξει σε μια μοναδική οικολογική ισορροπία. Ακόμη και το μικρότερο των εντόμων παίζει ένα ρόλο στη διατήρηση της ισορροπίας.»
Το πλέον αξιοπρόσεκτο στοιχείο εδώ – στην πρώτη από τις τρεις παραγράφους – είναι η αναφορά στις τεχνικές μεθόδους πρόκλησης μηχανικών διαταραχών στην επιφάνεια της Γης. Προφανώς η φράση περιγράφει μια πολύ κατάσταση, πριν την εξουδετέρωση της σχετικής τεχνολογίας από τις δυνάμεις του Φωτός, όπως συχνά διαβεβαιώνουν οι πρόσφατες ενημερώσεις του Sheldan Nidle. Αυτή η εξουδετέρωση των καταστροφικών τεχνολογιών της σκοτεινής συμμορίας σχετίζεται ασφαλώς με τη φράση του Σόλτεκ «Να ξέρετε ότι ο πλανήτης σας συνεχώς φωνάζει για προστασία και καθοδήγηση από την Ανώτερη Πηγή και παίρνει εκείνο που ζητάει».
Και πιο κάτω, στο ίδιο κείμενο, διαβάζουμε: «Εν καιρώ, μεγάλες μάζες θα αφυπνιστούν – μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν, ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου σας έχουν εκπονήσει μελέτες, τα αποτελέσματα των οποίων καταδεικνύουν, πως η οικολογική καταστροφή αποτελεί έναν άμεσο κίνδυνο και πως αυτές οι αναφορές είχαν χαρακτηριστεί “απόρρητες” και είχαν αποκρυβεί, ώστε να μην προκαλέσουν μεγάλες κοινωνικές εξεγέρσεις. Αγαπητοί φίλοι, οι τρύπες του όζοντος θα ήσαν οι μικρότερες από τις ανησυχίες σας αν σας είχε επιτραπεί να δείτε τη γενικότερη εικόνα. Η πλανητική σας οντότητα, η Μητέρα Γη, έχει απόλυτο δίκιο που φωνάζει για βοήθεια από εμάς, των Ανώτερων Πεδίων!»
 (Η εισαγωγή για τον Σόλτεκ στο παρόν κεφάλαιο πρέπει να επανεξεταστεί παράλληλα με την αναθεώρηση του αποσπάσματος του Σόλτεκ στο κεφάλαιο «Η Σκοτεινή Συμμορία»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου