Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Ουρανός και το Θείο Σχέδιο


Ο Ουρανός και το Θείο Σχέδιο για την ανθρωπότητα.


Ο όρος «Ουρανός» αντιπροσωπεύει την Πέμπτη Διάσταση και τον κόσμο της. Μέσω του όρου αυτού γίνεται αναφορά στο σύνολο των δυνάμεων και των ανώτερων, για τα γήινα δεδομένα, οντοτήτων, που αποτελούν βαθμίδα της ιερής συμπαντικής ιεραρχίας και έχουν την πατρότητα του Θείου Σχεδίου αναβάθμισης της γήινης πραγματικότητας και την αρμοδιότητα της κατάστρωσης και αναπροσαρμογής του χρονοδιαγράμματος υλοποίησής του.
Είναι αμφίβολο αν υπάρχει έστω και ένα κείμενο αυτής της σειράς των εβδομαδιαίων ενημερώσεων, που να μην περιέχει μία τουλάχιστον αναφορά στον Ουρανό. Συνήθως οι αναφορές σ' αυτόν συνδέονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με την ύπαρξη, την εξέλιξη ή την τροποποίηση του Θείου Σχεδίου. Οι αναφορές στο Θείο Σχέδιο, μέσω μιας ποικιλίας διατυπώσεων και περιγραφών, δίνουν συγκεντρωτικά την εντύπωση, ότι το σχέδιο αυτό πρέπει απαρέγκλητα και αναντίρρητα να πετύχει, επειδή η ανθρωπότητα προορίζεται να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για την εξυπηρέτηση ενός συγκεκριμένου σκοπού, για τον οποίο επίσης συχνά γίνεται λόγος. «Ο Ουρανός έχει δαπανήσει τους τελευταίους δύο αιώνες προετοιμάζοντας αυτόν τον κόσμο για μια μεγάλη μεταμόρφωση στη συνείδηση», λέει μια φράση του μηνύματος της 28ης Ιουλίου 2009.
Αναφορές στον εν λόγω συγκεκριμένο σκοπό θα δούμε στη συνέχεια.
Στην πρώτη κιόλας παράγραφο του μηνύματος της 1ης Ιανουαρίου 2008 διαβάζουμε τις ακόλουθες φράσεις: «Η πρώτη μας δουλειά είναι να δούμε ότι η πρώτη επαφή προχωράει όπως θέλει ο Ουρανός. Η μεγάλη αρμάδα της πρώτης επαφής είναι εδώ μόνο επειδή το ζήτησε ο Ουρανός...»
Και σε μια από τις επόμενες βρίσκουμε δυο φράσεις, που φανερώνουν ότι κάτι ξεχωριστό συμβαίνει με την περίπτωση της Γης και του κόσμου της: «Τέτοιο εγχείρημα κανονικά δεν επιτρέπεται. Η συνήθης διαδικασία είναι να βεβαιωνόμαστε ότι ένας πλανήτης έχει φθάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο συνειδησιακής, πολιτισμικής και πολιτικής ανάπτυξης πριν δώσουμε τέτοια καθοδήγηση». Βλέπουμε λοιπόν εδώ, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, να διατυπώνεται έμμεσα η πληροφορία, ότι για κάποιο λόγο παρακάμπτεται, προς χάριν του συγκεκριμένου σκοπού, εκείνο που είναι «κανονικό» για τον Ουρανό και τις μεθόδους που γενικά εφαρμόζει.
Στο μήνυμα της 8ης Ιανουαρίου 2008 υπάρχει η φράση: «Η επιχείρηση αυτή για συνειδησιακή μεταμόρφωση είναι εξαιρετικά καλή. Σας έχει δωριθεί από τον Ουρανό και σας έχει επιτραπεί να υπερπηδήσετε το κανονικό θείο πρότυπο».
Μπορούμε να φανταστούμε τρία διαφορετικά σενάρια εξέλιξης της γήινης πραγματικότητας από την εποχή μας και έπειτα:
Το πρώτο θα μπορούσε να έχει σαν βασικό του άξωνα την πλήρη αποχαλίνωση και ολοκληρωτική επικράτηση των σκοτεινών δυνάμεων του κόσμου μας, μετά από τα γεγονότα-σταθμούς, της κατάρρευσης του Ανατολικού Μπλοκ αφ' ενός και την «επίθεση» στους Δίδυμους Πύργους αφ' ετέρου, σε συνδυασμό με την επακόλουθη κήρυξη του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας» και της κατάργησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προς χάριν της «ασφάλειας». Η φυσική απόλιξη αυτής της πορείας θα ήταν η καθολική ισοπέδωση και υποδούλωση της παγκόσμιας κοινωνίας και η εγκαθίδρυση ενός πλανητικού απολυταρχικού κράτους, στα πρότυπα των περιγραφών του Όργουελ ή του Χάξλεϋ.
Το δεύτερο σενάριο είναι εκείνο που βασίζεται σε μια μετριοπαθή παρέμβαση των αγαθών εξωγήινων δυνάμεων, με μόνο στόχο την κατάλυση της παντοκρατορίας του σκότους, την άρση της κονωνικής αδικίας και την παραχώρηση μιας δυνατότητας στις θετικές δυνάμεις του κόσμου να εξασφαλίσουν την ευκαιρία στην ανθρωπότητα να εξελιχθεί προς εκείνο το επίπεδο «συνειδησιακής, πολιτισμικής και πολιτικής ανάπτυξης», που αποτελεί το «κανονικό θείο πρότυπο» για την αποδοχή ενός κόσμου στη γαλαξιακή οικογένεια («Δική μας δουλειά είναι να αιφνιδιάσουμε αυτούς τους κυρίους της ανεντιμότητας και να επιτρέψουμε σ' εκείνους που βρίσκονται με το μέρος του Φωτός να πάρουν πίσω τις εξουσίες τους» - 15/1/2008). Το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί πρόβλημα για τα συμπαντικά δεδομένα.
Το τρίτο σενάριο είναι αυτό που βλέπουμε να εφαρμόζεται με την ονομασία «Θείο Σχέδιο» (“Divine Plan” στα προτότυπα κείμενα). Δηλαδή μια δυναμική, ανατρεπτική παρέμβαση ενός τεράστιου συνασπισμού δυνάμεων με στόχο την εδώ-και-τώρα, την σχεδόν δια της βίας λύτρωση της ανθρωπότητας και την εσπευσμένη αναβάθμισή της στην κατάσταση της Πλήρους Συνείδησης και της Πέμπτης Διάστασης.
Παρατηρούμε δηλαδή, ότι έχει επιλεγεί η «καλύτερη» από τις τρεις εκδοχές αντί της μετριοπαθέστερης. Και ανακύπτει αυτόματα το ερώτημα: Γιατί αυτή η επιλογή; Είναι άξια η ανθρωπότητα για μια τόσο ευεργετική μεταχείριση;
Βέβαια, αυτές οι σκέψεις δεν είναι τίποτε περισσότερο από αποκυήματα ενός πεπερασμένου νου, εγκλοβισμένου στα στενά όρια της Τρίτης Διάστασης. Σε πολλά σημεία των εβδομαδιαίων ενημερώσεων υπάρχουν σαφείς υπαινιγμοί για μια ανώτερη σκοπιμότητα, στα πλαίσια της βούλησης του Δημιουργού Θεού και της θείας ιεραρχίας, η οποία υπαγορεύει αυτήν την εξελικτική πορεία.
Εκτός απ' αυτούς τους υπαινιγμούς, υπάρχουν αναφορές σε κάποιον καρμικό κύκλο, που τώρα φτάνει στην ολοκλήρωσή του, η οποία φέρνει και τη λύση κάποιας «σύμβασης», που είχε συναφθεί κάποτε με τις γαλαξιακές σκοτεινές δυνάμεις («Αυτός ο παλιός εφιάλτης σβύνει κάτω από τις ακτίνες μιας άγιας καινούργιας μέρας...» - 15/1/2008, «Καθώς κινείστε προς τη γαλαξιακή κοινωνία και την πλήρη συνείδηση, εκπληρώνετε ένα πεπρωμένο, που σας δώθηκε από το θεϊκό σχέδιο. Το σχέδιο αυτό έθεσε τους περισσότερους από εσάς σε ένα καρμικό κύκλο διάρκειας δεκατριών χιλιάδων ετών. Πήγατε ως την ίδια την καρδιά του σκότους και ήρθατε πίσω. Τώρα βρισκόσαστε στα πρόθυρα μεγάλων αποκαλύψεων, και έχουμε έρθει για να μοιρατούμε μαζί σας το τέλος του ταξιδιού σας» και «Αιώνες πριν, έπεσε σ' αυτόν τον υπέροχο πλανήτη ένας μανδύας βαθιάς σκιάς, για να διευκολυνθεί η δημιουργία ενός περιβάλλοντος, που θα έμοιαζε με αυτό της σκοτεινής αυτοκρατορίας, που περιέβαλε το ηλιακό σας σύστημα. Ένα χρονικό γεγονότων έπρεπε να διαδραματιστεί, που τώρα έρχεται στη φυσική ολοκλήρωσή του, στη διάρκεια του οποίου πέσατε στην περιορισμένη συνείδηση, με την παύση του μεγαλύτερου μέρους από το RNA/DNA σας. Αυτή η παράξενη περιπέτεια είναι τώρα σε κατάσταση αντιστροφής και εσείς και η Μητέρα Γη επιστρέφετε στη φυσική, προ πτώσης, κατάστασή σας» - 3/8/2010, «Αυτή η περίοδος του σκότους έχει υπερβεί το θεϊκά προσδιορισμένο χρονικό διάστημα και αίρονται όλες οι κατ' εξαίρεση παραχωρήσεις, που έγιναν προς αυτό κατά το παρελθόν» - 10/8/2010).
Υπάρχει μια ασάφεια γύρω απ' αυτό το θέμα, η λύση της οποίας θα πρέπει μάλλον να αναζητηθεί σε πηγές άλλης φύσεως, όπως, για παράδειγμα, κείμενα της χριστιανικής παράδοσης – κανονικά και απόκρυφα – μυθολογίες διαφόρων λαών, θεωρητικό έργο ερευνητών κλπ. Πάντως οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η αιτία γι’ αυτή την κακή μοίρα της ανθρωπότητας βρίσκεται στη σατανική, τρίτη περίοδο της Ατλαντίδας. Στην περίοδο αυτή και μέχρι την καταβύθιση της ηπείρου η πλειοψηφία του πληθυσμού στράφηκε προς τη λατρεία των θεοτήτων του σκότους και ο επιστημονικός κόσμος – για λόγους ακραίων εγωιστικών σκοπιμοτήτων – επιδόθηκε σε φρικώδη πειράματα, που αποτέλεσαν ύβρη προς το θείο έργο της Δημιουργίας και το πρόσωπο του Δημιουργού.
Έτσι λοιπόν, για κάποιους λόγους που ακόμα δεν κατανοούμε, γινόμαστε αποδέκτες μιας λυτρωτικής ουράνιας εύνοιας, ακριβώς τη στιγμή που η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά στην είσοδο μιας σκοτεινής υπόγειας διαδρομής. Ένας κατά κυριολεξία «από μηχανής θεός» επεμβαίνει ακριβώς στο μεταίχμιο ενός ζωφερού μέλλοντος.
Στο μήνυμα της 10ης Αυγούστου 2010 υπάρχουν οι εξής φράσεις: «Προς το παρόν αυξάνουμε το επίπεδο της βοήθειάς μας προς τους γήινους συμμάχους μας κάνοντας πολλά πράγματα, που προηγουμένως δεν επιτρέπονταν. Πρέπει να τονίσουμε, ότι σπάζουμε το κανονικό πρωτόκολλο αξιολόγησης, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τις εντολές του Ουρανού».
Αυτή η ειδική πληροφορία εμφανίζεται συχνά στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις. Άλλη μια αναφορά σχετική με την ιδιαίτερα ευνοϊκή μεταχείριση του κόσμου μας είναι και η ακόλουθη, από ένα παλιότερο μήνυμα, εκείνο της 15ης Ιανουαρίου 2008: «Αυτή η διαδικασία αλλαγής είναι κάτι που το Θείον έχει διατάξει για την πραγματικότητά σας. (...). Ο Ουρανός γνωρίζει καλά, ότι η μεταβολή των τρόπων αυτού του κόσμου, σε κανονικές συνθήκες, θα έπαιρνε καιρό, και επομένως έχει βομβαρδίσει το πεδίο σας με θείες ευλογίες και ειδικές εξουσίες, οι οποίες επιτρέπουν ένα βαθμό παρέμβασης εδώ, που κανονικά δεν θα επιτρεπόταν».
Υπάρχει μια εντυπωσιακή διαχρονική επιμονή σ’ αυτό το θέμα: 8 Φεβρουαρίου 2011, «...παρά την αξιολόγηση του Επιστημονικού και Εξερευνητικού στόλου μας, ότι ακόμη απέχετε πολύ από το να είστε έτοιμοι για την άφιξή μας».
Η σκέψη που διατυπώνεται λίγο πιο πάνω, ότι «το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί πρόβλημα για τα συμπαντικά δεδομένα», φαίνεται ότι πράγματι δεν είναι τίποτε περισσότερο από αποκύημα ενός πεπερασμένου ανθρώπινου νου. Η υπογραμισμένη πρόταση της προηγουμένης παραγράφου φανερώνει, ότι για κάποιο λόγο η αλλαγή της γήινης πραγματικότητας επιβάλλεται να συμβεί γρήγορα.
Στο μήνυμα της 22ας Ιανουαρίου 2008 διαβάζουμε: «Σαν απάντηση στα ερωτήματά μας, ο Ουρανός εξηγεί, ότι οι επιχειρήσεις που έχουν αναληφθεί από εμάς είναι όλες μέρος ενός θείου σχεδίου, που παίρνει αυτή την πραγματικότητά σας σε ένα ξεχωριστό ταξίδι (...) Ο Ουρανός σταθεροποιεί αυτόν τον δεσμό έτσι, ώστε ο κόσμος σας να κινείται προς μια μόνο κατεύθυνση, από το σκοτάδι στο Φως. (...) Ο Ουρανός μεταμορφώνει αυτόν τον κόσμο των τελευταίων δεκατριών χιλιετιών σε κάτι ωραίο».
Και πιο κάτω, στο ίδιο κείμενο, υπάρχει το ακόλουθο απόσπασμα, το οποίο καταλήγει σε μια υπαινικτική αναφορά στο γεγονός, ότι υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος προορισμός για την ανθρωπότητα της Γης: «...μια ευγενική δωρεά εξουσίας από τον Ουρανό, καθορισμένη από το θείο σχέδιο, σας οδήγησε σ' αυτή τη συγκυρία της ιστορίας σας. Το σημαντικό σημείο αυτή τη φορά είναι ότι δεν είσαστε μόνοι σ' αυτή την αναζήτηση. Σας χαρίζεται θεία συνείδηση και επιστρέφετε σ' αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει. Το παρελθόν σας είναι υλικό για την ιστορία και το μέλλον σας περιμένει να εκπληρώσετε το πεπρωμένο σας».
Σχόλιο 1: Η φράση «επιστρέφετε σ' αυτό που δικαιωματικά σας ανήκει» έχει σχέση με την κατάσταση και το ποιοτικό επίπεδο της ανθρωπότητας σε ένα πολύ μακρινό παρελθόν, πριν από την εμπλοκή της σε έναν καρμικό κύκλο, που επέτρεψε την υποδούλωσή της στις σκοτεινές εξουσιαστικές δυνάμεις των Ανουννάκι.
Σχόλιο 2: Πράγματι το παρελθόν της ανθρωπότητας και κυρίως το διάστημα των δεκατριών τελευταίων χιλιετιών, αποτελεί πολύ σημαντικό υλικό για την ιστορία. Την ιστορία όπως θα γραφτεί από την αρχή, χωρίς τις αποκρύψεις και τις στρευλώσεις, που εξυπηρέτησαν ως τώρα τους στόχους της διαχρονικής εξουσιαστικής ελίτ για έλεγχο και απόλυτη επικυριαρχία επάνω στην ανθρωπότητα.
Πάλι στο μήνυμα της 22ας Ιανουαρίου υπάρχει ακόμα μια αναφορά στο πεπρωμένο της ανθρωπότητας: «Σε ολόκληρο τον γαλαξία υπάρχει χαρά για το δώρο που σας χάρισε ο Ουρανός. Αυτό το δώρο συνείδησης σας απονεμήθηκε, επειδή ίσως εσείς φέρετε σε πέρας ένα πεπρωμένο, που πηγαίνει πολύ μακρύτερα από το μελλοντικό αστρικό έθνος σας ή ακόμα κι από τον γαλαξία. Είσαστε προορισμένοι να διασχίσετε τα πέρατα της φυσικής πραγματικότητας και να αποκαλύψετε στους πάντες την ακριβή φύση αυτής της Δημιουργίας. Αυτό το ιερό έργο είναι κάτι που έχουμε υπαινιχθεί σε διάφορα μηνύματα και το επαναλαμβάνουμε για να σας υπενθυμίσουμε, ότι αυτό που διεξάγετε τώρα πρέπει να το δείτε σαν πρόλογο για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει. (...) Αυτό το ταξίδι διαμέσου της φυσικής ύπαρξης είναι μέρος από κάτι μεγαλύτερο, το οποίο ο Δημιουργός θα αποκαλύψει για σας στον κατάλληλο χρόνο».
Σχόλιο: Το γεγονός ότι ο Ουρανός χάρισε στην ανθρωπότητα ένα τόσο σπουδαίο δώρο οδηγεί αυτόματα στη σκέψη, ότι τυπικά μια εκχώρηση έχει τον χαρακτήρα του δώρου εφόσον και ο παραλήπτης έχει συνείδηση αυτού του χαρακτήρα της προσφοράς και επιπλέον έχει σύμφωνη γνώμη για την πραγματοποίησή της. Σε αντίθετη περίπτωση η κίνηση θα μπορούσε να αποτελεί μια επιβαλλόμενη «δωροδοκία», εξυπηρετούσα υποκειμενικούς, μη ειλικρινείς στόχους του δωρητή. Ωστόσο, μπορεί κανείς να πει, ότι η βασική αυτή αρχή ισχύει σε συνθήκες ισοτιμίας μεταξύ των δύο πλευρών και ότι δεν ισχύει απαραίτητα σε μια περίπτωση, στην οποία ο αποδέκτης του δώρου βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης ένδειας.
Άλλες αναφορές στο πεπρωμένο της ανθρωπότητας είναι οι ακόλουθες:
16 Δεκεμβρίου 2008: «Η πραγματικότητά σας αλλάζει με μικρά καθημερινά βήματα και αυτές οι μεταβολές είναι συσσωρευτικές. Κάθε βήμα φέρνει τον κόσμο σας όλο και πιο κοντά στο ένδοξο πεπρωμένο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου