Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι μη συνηθισμένες αναφορές


Β. Οι μη συνηθισμένες αναφορές είναι εκείνες που αφορούν:


Β1. Στη φυσική κατάσταση και την εν γένει πραγματικότητα άλλων σφαιρών του πλανητικού μας συστήματος.
Β2. Στην ιστορία των μακραίωνων Γαλαξιακών Πολέμων, που τερματίστηκαν το 1995 με τη συνθηκολόγηση της Συμμαχίας Του Ανκάρα.
Β3. Στον ρόλο που αναμένεται να παίξει η συνειδησιακά αναβαθμισμένη ανθρωπότητα στην εξέλιξη της Δημιουργίας και στη διατήρηση και εδραίωση της Γαλαξιακής Ειρήνης.
Β4. Στα παιδιά που γενιούνται στην ανθρώπινη κοινωνία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ή τριών δεκαετιών και η σημασία της ιδιαιτερότητας που αυτά παρουσιάζουν.
Β5. Στις μεθόδους που θα εφαρμοστούν μετά την μετοίκηση της ανθρωπότητας σε πόλεις της Έσω Γης, προκειμένου να επιτευχθεί μια «ταχύρυθμη» αναβάθμιση των ανθρώπων στην Πλήρη Συνείδηση.
Β6. Στη δράση ατόμων μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία, τα οποία έχουν σαν αποστολή τη διευκόλυνση της υλοποίησης του θείου σχεδίου. Δίνεται η υπόνοια, ότι πρόκειται για άτομα έξω από τον ευρύ κύκλο των «γήινων συμμάχων» της αποστολής της πρώτης επαφής, τα οποία ενδέχεται να είναι ακόμη και εξωγήινα άτομα με ανθρώπινο εξωτερικό παρουσιαστικό.
Β7. Στους Ανελθόντες Κυρίους.
Β8. Στον Άρχοντα Σούρηα
Β9. Στην υπόθεση του νόμου N.E.S.A.R.A.
Β10. Στις αλλαγές που παρατηρούνται στη χλωρίδα και την πανίδα, αλλά και τη γενικότερη υπόσταση του γήινου οικοσυστήματος
Σε πολλά από τα παραπάνω ζητήματα γίνονται αναφορές στα κείμενα των μηνυμάτων τέτοιες, ώστε αιγείρονται σκέψεις προβληματισμού εκ μέρους του αναγνώστη και προκύπτει η ανάγκη περαιτέρω ανάλυσης και εμβάθυνσης στα νοήματα που περιέχονται στις αναφορές αυτές καθώς και αναζήτησης των πιθανών προεκτάσεων, που οι συγκεκριμένες φράσεις μπορεί να εμπεριέχουν.
Άξια προσοχής είναι και τα σχόλια για την ανθρώπινη κοινωνία, που διατυπώνονται συχνά από μέρους των εξωγήινων παρατηρητών της.
Επιπλέον υπάρχουν επαινετικά σχόλια προς τους ανθρώπους της Γης για τις καλές επιδόσεις τους στην υπόθεση της αλλαγής της γήινης πραγματικότητας καθώς και ενθαρρυντικές προτροπές για την σθεναρή αντιμετώπιση των δυσχερειών που ανακύπτουν στην πορεία προς αυτήν την αλλαγή.
Τέλος, υπάρχει στα μηνύματα το στοιχείο της απλής διοχέτευσης πληροφοριών μέσω αυτών των εβδομαδιαίων ενημερώσεων, πληροφοριών ιστορικού χαρακτήρα κατά το πλείστον, που είναι από τη φύση τους ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και που πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να αντλήσει από συμβατικές πηγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου