Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο Άρχοντας Σούρηα


Ο Άρχοντας Σούρηα

Μια αινιγματική οντότητα, που συχνά εμφανίζεται στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις του Σέλνταν Νάιντλ, είναι ο Κύριος Σούρηα, ή Άρχοντας Σούρηα (ανάλογα με το πώς επιλέγει κανείς να μεταφράσει τον όρο του πρωτοτύπου “Lord Surea”). Είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός, ότι η ονομασία αυτή δεν συναντάται πουθενά αλλού, παρά μόνο στα κείμενα των μηνυμάτων του Σέλνταν Νάιντλ. Μια αναζήτηση σχετικού υλικού στο Google μέσω του συγκεκριμένου λήμματος δεν οδηγεί πουθενά αλλού, παρά μόνο στα κείμενα του Σέλνταν Νάιντλ. Η μόνη πληροφορία που υπάρχει για την οντότητα αυτή προέρχεται από τον ίδιο τον δικτυακό τόπο του Σέλνταν Νάιντλ (www.paoweb.com) και βάσει αυτής ο Άρχοντας Σούρηα είναι «μια από τις τρεις εκδοχές/εκφάνσεις της Δημιουργού Πηγής». Ίσως πρόκειται για μέρος της ιδιαίτερης κοσμοαντίληψης του αστρικού έθνους του συστήματος του Σείριου.
Στα κείμενα των μηνυμάτων γίνεται απλώς και μόνον αναφορά στην οντότητα αυτή, ως ενός από τους παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα τη διαμόρφωση και υλοποίηση του «Θείου Σχεδίου» για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη, μαζί με τον «Ουρανό», ο οποίος αποτελεί μια σαφώς ευρύτερη έννοια. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο διαφωτιστικό απ’ αυτές τις αναφορές, μερικά παραδείγματα των οποίων είναι τα ακόλουθα:
31 Μαΐου 2005: «Όπως πάντα, οι γήινοι σύμμαχοί μας προχωρούν μπροστά με τον δικό τους πολύ ιδιαίτερο ρυθμό. Η κύρια πρόθεσή μας είναι να έχουν εκδηλωθεί οι αντικειμενικοί στόχοι του μέσα στο θείο χρονοδιάγραμμα που έχει προταθεί από τον Ουρανό και από τον Κύριο Σούρηα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου