Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Σκοτεινή Συμμορία


Η Σκοτεινή Συμμορία στη σύγχρονη συγκυρία.


Η πλήρης εικόνα εδώ: http://www.hermes-press.com/cabal_index.htm

«Σκοτεινή Συμμορία» είναι το συλλογικό όνομα ενός απροσδιόριστου πλήθους ανθρώπων, οι οποίοι ευθύνονται για το χάος που επικρατεί σήμερα στον κόσμο. Οι επιμέρους ομάδες που συγκροτούν αυτό το πλήθος εκπροσωπούν τους διάφορους τομείς της εξουσίας του σύγχρονου κόσμου, και μάλιστα της σκοτεινής εκδοχής αυτής της εξουσίας, που κινείται ύπουλα και μοχθηρά στα παρασκήνια των πολιτικών, οικονομικών, επιστημονικών και στρατιωτικών οργανισμών της παγκόσμιας κοινωνίας.
Σύμφωνα με περιγραφές που δίνονται στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις, ο όρος «Σκοτεινή Συμμορία» αντιπροσωπεύει τα κατάλειπα της παραδοσιακής εξουσιαστικής ελίτ, που δυνάστευσε τον παγκόσμιο πληθισμό επί δεκατρείς χιλιετίες, έχοντας στην κορυφή της ιεραρχικής δομής της την εξωγήινη φυλή των Ανουννάκι.
«Αυτά τα γεγονότα (Ν.Τ.: δηλαδή το σύνολο των έμπρακτων παρεμβάσεων του Ουρανού για επιβολή του Θείου Σχεδίου) έχουν στρέψει τον άνεμο εναντίον των σκοτεινών, οι οποίοι αναγνωρίζουν, ότι οι περίπου δεκατρείς χιλιετίες διακυβέρνησής τους έχουν σχεδόν τελειώσει. Πολέμησαν για να διατηρήσουν την επιβολή τους στον κόσμο σας και συνωμότησαν στο έπακρο προκειμένου να προκαλέσουν σύγχυση στο Φως και να καθυστερήσουν την αφύπνιση των ανθρώπων, που τόσο πολύ είχαν συνηθίσει να ελέγχουν», διαβάζουμε στην ενημέρωση της 15ης Ιανουαρίου 2008.
«Οι καταστροφές, οι φόνοι, οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι ο τρόπος του σκότους για απόσπαση της προσοχής σας από το αληθινά σημαντικό πράγμα: τον γρήγορο ρυθμό, με τον οποίο προσεγγίζετε το σημείο ωμέγα, μεταβάλλοντας την πραγματιοκότητά σας (...) Κάθε μέρα το σκότος βλέπει τη λαβή του επάνω σας να γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Η συρρίκνωση της εξουσίας του έχει τεράστια επίπτωση επάνω του. Δεν του είναι εύκολο να δεχθεί, ότι κάτω από τον στόμφο υπάρχει ένας αυξανόμενος φόβος αποτυχίας». Αυτά είναι γραμμένα για τη Σκοτεινή Συμμορία στο μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 2008. Ενώ στο επόμενο, της 8ης Ιανουαρίου, διαβάζουμε: «Οι σκοτεινοί ελπίζουν ότι θα επουλώσουν τις πληγές που απειλούν την ύπαρξή τους».
Μετά την συνθηκολόγηση της Συμμαχίας Του Ανκάρα, το 1995, και την προσχώρηση των Ανουννάκι στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός, η γήινη σκοτεινή συμμορία, αποτελούμενη από στενόμυαλους αλαζώνες ενός σχετικά χαμηλού διανοητικού επιπέδου, επέλεξε να αγνοήσει τις προτροπές των πρώην προϊσταμένων της και τις προσπάθειες από μέρους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας για εξεύρεση μιας σχετικά ευνοϊκής συμβιβαστικής λύσης. Προτίμησε να επιδωθεί στον αγώνα διατήρησης της εξουσίας και απόκρουσης της απειλής, που αποτελούσε γι' αυτήν η παρουσία του στόλου των γαλαξιακών αστρικών εθνών και η προοπτική της εφαρμογής του θείου σχεδίου. Είναι γεγονός ότι το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αυτού του σχεδίου τροποποιήθηκε κατ' επανάληψη από το 1995 μέχρι σήμερα, ακριβώς εξ αιτίας της αδιάλλακτης στάσης της σκοτεινής συμμορίας και σε συνάρτηση με την σκοπιμότητα διαμόρφωσης ενός σύννομου τρόπου απομάκρυνσής της από την εξουσία..
Βλέπουμε στο μήνυμα της 15ης Ιανουαρίου 2008 να λέγονται τα εξής από τους εκπροσώπους του γαλαξιακού στόλου: «Κάθε βήμα που κάναμε συνάντησε την αλαζωνία, την αυταρχικότητα και την υπέρμετρη βιαιότητα του σκότους. Μάθαμε πολλά από αυτές τις επαφές και έχουμε στρέψει τους σκοτεινούς τους τρόπους εναντίον τους». [Επιπλέον, από το ίδιο κείμενο: «Οι συνδυασμένες επείγουσες ανάγκες των πολλών παγκόσμιων φυσικών κρίσεων είναι ένα τέχνασμα για το Φως, προκειμένου να επιβάλει αναμορφώσεις σε μια πολύ πεισματική σκοτεινή συμμορία»]
Μια από τις μεθόδους ελέγχου της κοινής γνώμης, και διαμόρφωσης ευνοϊκού κλίματος για την σκοτεινή συμμορία στην προσπάθεια αντιμετώπισης της εξωγήινης απειλής από μέρους της, υπήρξε στις πρόσφατες δεκαετίες η παραγωγή θεαμάτων μαζικής κατανάλωσης, στα οποία παρουσιάζεται ο εξωγήινος παράγων ως απαρέγκλητα και επικίνδυνα εχθρικός προς την ανθρωπότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γνωστή και πολυδιαφημισμένη κινηματογραφική ταινία «Οιωνός», στην οποία εμπεριέχεται με σαφήνεια ο υπαινιγμός, ότι τα περίφημα αγρογλυφικά δημιουργήματα είναι έργα κακόβουλων ερπετοειδών εισβολέων, που αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για τους ανθρώπους. Το νοηματικό περιεχόμενο αυτής της ταινίας βρίσκεται βεβαίως σε απόλυτη αντίθεση προς την διαπιστωμένη πραγματικότητα.
Στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις έχει επανειλημμένα γίνει αναφορά σ' αυτές τις σκόπιμα παραπλανητικές παραγωγές, όπως για παράδειγμα στο μήνυμα της 22ας Ιανουαρίου 2008: «Αυτή η βλακώδης, αν και ως ένα βαθμό αποτελεσματική, προσπάθεια έχει επί μακρόν αποκρύψει την αλήθεια για μας, την οποία υποκατέστησε με ένα κυκεώνα ανόητων και τρομακτικών φαντασιών, που προβλήθηκαν στο έπακρο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσής σας και τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας σας. Έπαιζαν με τον φόβο σας για το άγνωστο και σταθερά ενίσχυαν τη δυσπιστία σας για τις καλές μας προθέσεις».
Και στο μήνυμα της 10ης Αυγούστου 2010 επαναλαμβάνεται κάτι παρόμοιο: «Αντιλαμβανόμαστε ότι τα ελεγχόμενα από το σκότος μέσα ενημέρωσης έχουν διαθέσει δεκαετίες υποβάλλοντας σ' εσάς την παράλογη ιδέα των “ξένων εισβολέων”».
Στα πλαίσια της προσπάθειας απόκρουσης της εξωγήινης παρέμβασης που απειλεί την ύπαρξή της, η σκοτεινή συμμορία έχει αναπτύξει και στρατηγικούς σχεδιασμούς άμυνας και ειδικά, προηγμένα οπλικά συστήματα, σχεδιασμένα γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Σχετική αναφορά γίνεται στο μήνυμα της 10ης Αυγούστου 2010, όπου διαβάζουμε τα εξής: «Αυτό που έχουμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε είναι το σκοτεινό πλέγμα που διευθύνει τον κόσμο σας. Η οντότητα αυτή συστηματικά και αρκετά διακριτικά αρνείται την ίδια την ύπαρξή μας και εργάζεται κρυφά για την ανάπτυξη όπλων για την αποτροπή οποιασδήποτε προσεδάφισης».
Μια πολύ σημαντική αναφορά στο ίδιο θέμα υπάρχει στο άρθρο του Αμερικανού δημοσιογράφου Κρις Στόνορ, γραμμένο τον Οκτώβριο του 2000, με τίτλο «Οι αποκαλύψεις του Δρα Μάικλ Βολφ για τη συγκάληψη των ΑΤΙΑ και την πραγματικότητα των εξωγήινων». Ο Μάικλ Βολφ υπήρξε, κατά δήλωσή του, μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης των ΗΠΑ επί εικοσιπέντε χρόνια και εργάστηκε σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων, εβρισκόμενος σε διαβάθμιση ασφάλειας «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας». Πέθανε από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2000 και στη διάρκεια των τελευταίων ετών της ζωής του αφιέρωσε χρόνο σε συζητήσεις με δημοσιογράφους, προκειμένου να κοινοποιήσει τις γνώσεις που είχε αποκομίσει από τις προσωπικές του εμπειρίες. Στο συγκεκριμένο άρθρο περιέχονται οι εξής φράσεις του Δρα Μάικλ Βολφ: «Υπάρχει μια ομάδα ανίκανων, ξενοφοβικών και παρανοϊκών στρατηγών, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους. Γνωστοί με την ονομασία “η Συμμορία”, χρησιμοποιούν το οπλοστάσιο του Πολέμου Των Άστρων, που περιλαμβάνει δέσμες ουδετερονίων, για να καταρρίψουν εξωγήινα σκάφη και να φυλακίσουν επιζώντες, προκειμένου να τους αποσπάσουν πληροφορίες με τη βία. (...) Επιτιμώμενη από πολλούς μέσα στη δορυφορική κυβέρνηση, αυτή η Συμμορία χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στη συγκάληψη των ΑΤΙΑ. Και αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή η επιθετικότητα θα ενταθεί καθώς η μεγάλη ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά».
Φαίνεται ότι στο πέρασμα του χρόνου, η σκοτεινή συμμορία κλιμάκωσε την επιθετική στάση της απέναντι στους «παρείσακτους», ανεπιθύμητους αντιπάλους της. Υπάρχει το εξής σχετικό απόσπασμα, που δίνει μια εικόνα της κατάστασης:
4 Ιανουαρίου 2011: «Οι τελευταίοι λίγοι μήνες έχουν δει μια αύξηση των σκαφών της μυστικής κυβέρνησης, που είχαν εντολή να μας επιτεθούν. Αρχικά αποφασίσαμε να αγνοήσουμε αυτές τις ανόητες προσπάθειες παρενόχλησής μας και απλά να μετακινηθούμε από την περιοχή αυτών των τεχνολογικά αδέξιων σκαφών.  Επαναφέραμε αυτές τις οδηγίες μη εμπλοκής για να δείξουμε, ότι αυτές οι γελοιότητες δεν ήσαν ένα ζήτημα για μας. Ωστόσο, οι αυξανόμενες επιθέσεις τους, στις οποίες πρόσφατα έχουν συμμετάσχει συμβατικά μαχητικά αεροπλάνα από τις τακτικές αεροπορικές δυνάμεις, έχουν αρχίσει να μπαίνουν στον δρόμο της καθημερινής επιστημονικής αποστολής μας. Ως εκ τούτου, έχουμε δώσει οδηγίες σε ένα κλιμάκιο των αμυντικών δυνάμεών μας, προκειμένου να εξουδετερώσει τα σκάφη της μυστικής κυβέρνησης και να επαναφέρει προσωρινά μια πιο αυστηρή διαδικασία απόκρυψης για όλα τα σκάφη που αναλαμβάνουν αποστολές, και αυτό έχει σημαντικά μειώσει τον αριθμό των παρενοχλήσεων που αυτά αντιμετώπιζαν. Όπως μπορείτε να δείτε, τα μέλη της σκοτεινής συμμορίας παραμένουν προκλητικά και τα κλιμακούμενα επιθετικά μέτρα τους μιλούν για την παράλογη αδιαλλαξία τους. Η δική μας πρόσφατη εξουδετέρωση της επιθετικής στρατηγικής τους έχει εγείρει νέες και απαράδεκτες προτάσεις εκ μέρους τους.»
Στο μήνυμα της 15ης Ιανουαρίου 2008 δίνεται μια πληροφορία σχετικά με μια από τις εξελικτικές φάσεις διαμόρφωσης της σκοτεινής συμμορίας, η οποία φαίνεται να τοποθετείται στην περίοδο του πρώτου ημίσεος του 18ου αιώνα: «Τότε παλιά (Ν.Τ.: «πολύ πριν την άφιξη της βιομηχανικής σας επανάστασης»), ένας μεγάλος όγκος πλούτου και ισχύος μετατοπίστηκε από τους γήινους βασιλικούς υποτακτικούς του σκότους στην πολύ πιο πολυποίκιλη τάξη των Ιλλουμινάτων. Αυτή η νέα σκοτεινή ομάδα έδωσε τη δυνατότητα σ' εκείνους που κατείχαν την εξουσία να αλλάξουν τον οικονομικό και κυβερνητικό κόσμο δημιουργώντας την επιχείρηση και τον χρηματοδοτικό της σύμμαχο: το σύστημα των μικρών τραπεζών. Αυτά τα νέα στοιχεία επέτρεψαν σε μια συνθετότερη εξουσιαστική δομή να ασκήσει τον έλεγχό της επάνω στον κόσμο και το αποτέλεσμα ήταν μια “χρυσή εποχή” αποικιοκρατίας και ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης του μοντέρνου κόσμου».
Και ερχόμαστε στο σήμερα: «Αυτό το νέο μοντέλο βρίσκεται τώρα σε βαθιά κρίση... (...)  Αυτή η πραγματική αλλαγή, που τώρα παίρνει μορφή στο παρασκήνιο, έχει μικρή σχέση με το όραμα των Ιλλουμινάτων για το μέλλον. Τα αρχικά σχέδια του σκότους ήταν να προκαλέσουν κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματος στην αλλαγή της χιλιετίας, προκειμένου να ληστέψουν τον Παγκόσμιο Οικονομικό Οργανισμό του Αγίου Γερμανού, σαν μέρος των τελικών σταδίων μόνιμης υποδούλωσης της ανθρωπότητας. Βέβαια τα σχέδια αυτά ματαιώθηκαν από την ξαφνική αλλαγή πεποιθήσεων των Ανουννάκι. Το αποτέλεσμα της αποστασιοποίησής τους ήταν μια νέα, πρόχειρη ατζέντα σαν λύση ανάγκης, που υποστηρίχθηκε από τη σημερινή, τελευταία συμμορία, υπό την ηγεσία των ομάδων Βρετανίας και Αμερικής».
Στο περιθώριο δε αυτών των διεργασιών υπάρχει και το ακόλουθο γεγονός: «Μια ευρωασιατική ομάδα, θέλοντας να επικροτήσει την απόφαση των Ανουννάκι να προσχωρήσουν στο Φως, στράφηκε τότε εναντίον της σκοτεινής συμμορίας. Πολλές τέτοιες σχισματικές ομάδες έγιναν συν τω χρόνω μέρη της κεντρικής ομάδας, που υπέγραψε τις συμφωνίες του 1998. Και αυτή είναι η ομάδα που έχει τόσο αξιοσημείωτα διευρυνθεί μέσα στην τελευταία δεκαετία».
Όλα αυτά, στην ενημέρωση της 15ης Ιανουαρίου 2008.
Σχόλιο: Ο Παγκόσμιος Οικονομικός Οργανισμός του Αγίου Γερμανού σχετίζεται με την υπόθεση του νόμου N.E.S.A.R.A., για τον οποίο υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες εδώ
Κάτι ακόμα, αρκετά ενδιαφέρον, από την ίδια ενημέρωση: «Οι παράνομες επιθετικές ενέργειες των σκοτεινών ήσαν μόνο μερικά επιτυχείς: Οι δράσεις του Φωτός ματαίωσαν τους στόχους τους και οι αδυναμίες τους άρχισαν να εμφανίζονται, ιδίως στα τελευταία δυο χρόνια. Σαν αποκορύφωμα, διάφορες αναποδιές τους έχουν φέρει στη σημερινή τους δυσχέρεια και αυτή η κατάσταση κοντά στην τελική ήττα φαίνεται να είναι το παροιμιώδες στάχυ που σπάζει τη ράχη της καμήλας τους. Έχουν θυμώσει με αυτό το αδιέξοδο και επίσης γνωρίζουν, ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Κάτι δραματικό είναι απελπιστικά αναγκαίο, όμως η λύση αυτού του αδιεξόδου φαίνεται να είναι πέρα από τις δυνατότητές τους. Και όμως εξακολουθούν να φέρονται αδιάλλακτα, με την πρόθεση να βρουν μια απίθανη διέξοδο. Η δική μας δουλειά είναι να εξασφαλίσουμε, ότι μια τέτοια “απίθανη διέξοδος” δεν θα υπάρξει».
Σχόλιο στις φράσεις «...οι αδυναμίες τους άρχισαν να εμφανίζονται, ιδίως στα τελευταία δυο χρόνια. Σαν αποκορύφωμα, διάφορες αναποδιές τους έχουν φέρει στη σημερινή τους δυσχέρεια»: Όλοι θυμόμαστε ότι η περίοδος, στην οποία αναφέρονται αυτές οι φράσεις είναι εκείνη, στην οποία άρχισε να κάνει την εμφάνισή της η σοβαρή και ανησυχητική διεθνής οικονομική κρίση (κρίση στην αγορά στεγαστικών δανείων των Η.Π.Α., διεθνής τραπεζική κρίση, κατάρευση της Enron, της Lehman Brothers, της Merrill Lynch, της AIG και πολλών άλλων ιδιωτικών ιδρυμάτων).
Πράγματι, αυτή η τρέχουσα, παγκόσμια οικονομική κρίση (την ουσιαστική φύση της οποίας δεν πληροφορούμεθα από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης) φαίνεται πως είναι το μεγάλο και καθοριστικής σημασίας πρόβλημα της σκοτεινής συμμορίας. Αυτό διαπιστώνεται σήμερα μέσα από ποικίλες δημοσιογραφικές και άλλες πηγές, η αρθρογραφία των οποίων βρύθει αναφορών στην «επικείμενη κατάρρευση του συστήματος»
Στην ενημέρωση που μετέδωσε ο Σέλνταν Νάιντλ στις 10 Αυγούστου 2010 υπάρχει η εξής σχετική παρατήρηση: «Οι σκοτεινοί, ωστόσο, δεν το πιστεύουν αυτό (Ν.Τ.: ότι έχει παρέλθει η περίοδος της δικαιοδοσίας τους) και παραμένουν αρνητικοί. Για τον λόγο αυτό μια σύνθετη θυλιά δένεται τώρα γύρω από τον λαιμό τους. Μια καταπακτή παίρνει μορφή κάτω από αυτούς και θα ανοίξει, όταν αυτό διαταχθεί από τον Ουρανό. Αυτή η θυλιά αποτελείται από τα οικονομικά και νομισματικά συστήματα, που καταρρέουν γύρω τους. Τα διάφορα φυσικά και νομικά πρόσωπα (ιδιώτες και εταιρείες), που βρίσκονται στην κατοχή τους, γρήγορα χάνουν ολοκληρωτικά την αξία τους. (...) Πολλά από τα πρώην εξαιρετικά πλούσια άτομα ανακαλύπτουν, ότι τα μυστικά κεφάλαιά τους εξαφανίζονται γρήγορα και μια τέτοια απώλεια περιουσιακών στοιχείων τρομάζει πραγματικά εκείνους που ποτέ δεν είχαν γνωρίσει φόβο στο παρελθόν. Καθώς τα μυστικά χρέη τους αρχίζουν να επηρεάζουν τη δημόσια περιουσία τους, πολλοί βλέπουν μια πιθανή επιστροφή στις μαύρες μέρες του Σεπτεμβρίου του 2008».
Μια σαφέστερη γνώση της πραγματικής φύσης της σκοτεινής συμμορίας μπορούμε να αντλήσουμε από διάφορα δημοσιεύματα του σύγχρονου τύπου.
Ένα απ' αυτά είναι μια συνέντευξη του Κλεάνθη Γρίβα - διδάκτωρα της Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, δημοσιογράφου και συγγραφέα - στο περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ, τον Ιούλιο του 2003. Ένα μικρό απόσπασμα από τα αποκαλυπτικά λόγια του είναι το ακόλουθο, απάντηση στο ερώτημα «Ποιά είναι η άποψή σου για την περιβόητη Λέσχη Bilderberg; Πρόκειται για ένα ακόμη κλειστό ελιτίστικο κλαμπ ή για μια συνωμοτική ομάδα, που κατευθύνει τις εξελίξεις του κόσμου;»:
«Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι ένα κλειστό "διευθυντήριο" για την ενοποίηση των καπιταλιστικών πολιτικών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.Ένα είδος "σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης". Ιδρύθηκε το 1954 με πρωτοβουλία των παραγόντων που συγκροτούν τον εσώτατο πυρήνα του αμερικανικού καπιταλισμού, με συμμετοχή εκπροσώπων από τη Β. Αμερική και την Ευρώπη, από τον χώρο του κατεστημένου στο πεδίο της οικονομίας, της πολιτικής, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των ακαδημαϊκών οργανισμών και της διαχείρισης της στρατιωτικής ισχύος, με σκοπό να συντονίσει τα κοινά συμφέροντα των φορέων του μεγάλου κεφαλαίου, προκειμένου να διασφαλιστεί ο πλήρης έλεγχος αυτού του «τριγώνου» σύμφωνα με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ».
Άλλες αναφορές στη σκοτεινή συμμορία, μέσα από τη σειρά των ενημερώσεων του Σέλνταν Νάιντλ, είναι οι ακόλουθες:
3 Αυγούστου 2010: «Οι υποτακτικοί του σκότους έχουν παρατηρήσει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σας και έχουν στήσει μια ποικιλία τρόπων για την αποτροπή, ή τουλάχιστον την καθυστέρηση αυτής της συνειδησιακής ανέλιξης. Όλα αυτά έχουν αποτύχει. Έχουν, επίσης, αναγκαστεί να δεχθούν, ότι οι στρατηγικές για τη μείωση του πληθυσμού στον πλανήτη σας και την ολοκλήρωση της υποδούλωσής του έχουν αρχίσει να εκφυλίζονται. Υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο, που αντιμετωπίζει τους κινδύνους αυτής της πραγματικότητας και αυτό έχει ελαττώσει κάπως τις συνέπειες αυτών των σκοτεινών επιθέσεων. Το αποτέλεσμα είναι μια εκπληκτική ήττα για τη σκοτεινή συμμορία. Η δύναμή της σε μεγάλο βαθμό λιγοστεύει, καθώς πολλά έθνη, ιδιωτικοί οργανισμοί και ισχυρά άτομα στρέφονται προς το σχέδιο του Φωτός».
Μια αναφορά στη σκοτεινή συμμορία ιδιαίτερα διαφωτιστική για τη φύση και τον χαρακτήρα της υπάρχει στο παρακάτω απόσπασμα της ενημέρωσης της 4ης Ιανουαρίου 2011:
«Η σκοτεινή συμμορία εξακολουθεί να αισθάνεται ότι είναι η μόνη αποδεκτή ομάδα για τη διακυβέρνηση του κόσμου σας. Προσπαθεί συνεχώς να μας αποδείξει την ματαιότητα της αμφισβήτησης της εξουσίας της. Η εξουσία αυτή έχει πράγματι τις ρίζες της σε μια εποχή πριν από την σήμερα καταγεγραμμένη ιστορία σας, και η ιδέα της διάλυσης μιας τόσο «σεβάσμιας» και αρχαίας κληρονομιάς είναι γι’ αυτούς καθαρή ύβρις. Εμείς ανταποκρινόμαστε σε αυτό το δόγμα με το γεγονός, ότι διάφορες μέθοδοι για τον έλεγχο της ανθρωπότητας δοκιμάστηκαν από τους Ανουννάκι πριν τεθεί στην εξουσία η σημερινή ομάδα. Επισημάναμε ότι, πάνω απ' όλα, αυτός ο καιρός δεν προσφέρεται πλέον για έλεγχο και χειραγώγηση, αλλά για ελευθερία, αυτοδιάθεση και αφθονία. Αυτό τους καθιστά σαν τους παροιμιώδεις δεινοσαύρους, που οδεύουν προς την εξαφάνιση εν όψει της εισερχόμενης νέας πραγματικότητας. Δικαιολογημένα, αυτή η αναλογία τους αναστατώνει. Η σκέψη ότι αυτό που εκπροσωπούν δεν είναι πια αποδεκτό, τους ρίχνει βαθύτερα στην αγωνία και την απελπισία. Πάντως, το γεγονός είναι, ότι έχει έρθει η ώρα για τη θεϊκά αποφασισμένη αλλαγή.»
Μια από τις γνωστές στους ερευνητικούς κύκλους πηγές μηνυμάτων είναι η εξωγήινη οντότητα που έχει το όνομα Αντώνιους Τονιόζε Σόλτεκ ή απλά Σόλτεκ. Η οντότητα αυτή αυτοπροσδιορίζεται ως «μέλος του Οίκου του Θεού» και «επιστάτης του πλανήτη». Σε ένα πολύ παλιό μήνυμα αυτής της πηγής – αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο στις 24 Φεβρουαρίου 2001 – αναφέρονται τα εξής σχετικά με τη σκοτεινή συμμορία: «Στα ανθρώπινα όντα έχει δωθεί ελεύθερη βούληση για να αποφασίζουν, όπως βλέπουν ότι είναι σωστό. Οι επιλογές σχετικά πολύ λίγων (η λεγόμενη “ελίτ” σας) έχουν, στη διάρκεια των λίγων τελευταίων δεκαετιών, μια εκτός ισορροπίας κατάσταση στον πλανήτη σας. Μεγάλη αποψίλωση δασών, υπεραλίευση των ωκεανών, υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων, δοκιμές πυρηνικών όπλων (ή όπλων περισσότερο εξωτικών τύπων ενέργειας ή ενέργειας “πράνα”) και τόσα άλλα έχουν προκαλέσει μεγάλες ρωγμές στην συνολική οικολογική ισορροπία του κόσμου σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου