Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Εξωγήινοι στην ανθρώπινη κοινωνία


Εξωγήινοι στην ανθρώπινη κοινωνία.


Ανέκαθεν ήταν έμπρακτα υπαρκτή η ανάμιξη του εξωγήινου παράγοντα, με διάφορους τρόπους, στις εξελίξεις της γήινης ανθρωπότητας. Στις πολλές χιλιετίες που ακολούθησαν την πτώση της Ατλαντίδας και την επικράτηση του σκότους στον κόσμο της γήινης επιφάνειας, εκτός από τις κυρίαρχες σκοτεινές εξωγήινες δυνάμεις, που κατά κύριο λόγο διαμόρφωναν το σκηνικό της παγκόσμιας κοινωνίας, ήσαν παρούσες μέσω εκπροσώπων τους και οι καλοπροαίρετες δυνάμεις του Φωτός, μεριμνώντας διαχρονικά για την αποφυγή υπερβολών από μέρους των σκοτεινών επικυρίαρχων αυτού του κόσμου.
Στις μέρες μας, στην τρέχουσα χρονική περίοδο, που εγκαινιάστηκε με την άφιξη του στόλου της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στο περιβάλλον της Γης, η παρέμβαση του θετικού εξωγήινου παράγοντα έγινε πρισσότερο άμεση και δραστική, όπως συνάγεται από διάφορες σχετικές ενδείξεις στα μηνύματα του Σέλνταν Νάιντλ, αλλά στη γενικότερη κειμενογραφία.
Το απόσπασμα που ακολουθεί είναι από το μήνυμα της 31ης Μαΐου 2005:
«Το ενδιαφέρον μας για την υγεία και την ευζωία σας μας έχει προτρέψει να αυξήσουμε τον αριθμό του εξειδικευμένου προσωπικού που ζει ανάμεσά σας. Αυτοί βρίσκονται εδώ για να καταγράψουν τις εις βάρος σας συνέπειες από το οδυνηρό και καταπιεστικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε αρχικά από τους Ανουννάκι και αργότερα ισχυροποιήθηκε από την τελευταία σας σκοτεινή φατρία. (…) Το επί-του-πλανήτη προσωπικό μας έχει σχηματίσει ένα πολύ λεπτομερή και περιεκτικό φάκελο για τη «ζωή» στον κόσμο σας.»
Στο μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 2008 διαβάζουμε το εξής: «Εκείνοι που εμπλέκονται στη συμβουλευτική υποστήριξη των κυβερνήσεών σας, στην προειδοποίηση μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων για συγκεκριμένες πολιτικές και εκείνοι που εργάζονται για τον περιορισμό οποιωνδήποτε ζημιών που απειλούν αυτήν την αλλαγή, παρακολουθούνται όλοι στενά και διατηρούνται ασφαλείς από το προσωπικό του στόλου μας».
Και επιπλέον στο ίδιο μήνυμα: «Ο καθένας από εμάς έχει δοκιμαστεί για τα καλά από αυτή την αποστολή. Ακόμη και εκείνοι που ειδικά έχουν εγκλιματιστεί στο να ζουν ανάμεσά σας, βρήκαν πολύ έντονη αυτή την εμπειρία. Οι διαφορετικοί πολιτισμοί σας και οι πολύπλοκες οικονομίες σας έχουν πολύ ενδιαφέρον για εκείνους που παίρνουν μέρος σ αυτήν την περιπέτεια».
Στο μήνυμα της 10ης Αυγούστου 2010 υπάρχουν οι εξής φράσεις: «Το διπλωματικό προσωπικό μας έχει επισήμως ενσωματωθεί σε ομάδες, τόσο στην επιφάνεια όσο και στο εσωτερικό της Γης, που σκοπεύουν να απελευθερώσουν την κοινωνία σας από τους περιορισμούς που επιβάλλονται από τους πράκτορες του σκότους στη Μητέρα Γη».


Ενημέρωση της 8ης Ιανουαρίου 2008 από τον Σέλνταν Νάιντλ
Συνοπτική απόδοση του κειμένου με πιστή μετάφραση μόνο των σημαντικότερων χωρίων

(…) Καθώς μιλάμε, τα τελευταία κομμάτια ενός τεράστιου και πολύπλοκου παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Αυτά τα τελευταία κομμάτια αποδεικνύεται πως είναι τα πιο προβληματικά, όμως κατά μια άλλη έννοια είναι πολύ εύκολα. (…) Οι σκοτεινοί ελπίζουν ότι θα επουλώσουν τις πληγές που απειλούν την ύπαρξή τους. (…) Οι γήινοι σύμμαχοί μας ολοκληρώνουν το δέσιμο της θηλιάς που θα αλλάξει την πραγματικότητά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα θαύματα της ελευθερίας και τη χαρά της αληθινής αυτοδιάθεσης. Εκείνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί η νομιμότητα αυτής της επιχείρησης και να διαμορφωθούν τα κυβερνητικά σώματα που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά. Οι εργασίες αυτές έχουν σχεδόν τελειώσει και με τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορέσουν να γίνουν οι αναμενόμενες αναγγελίες.
Βρίσκονται σε εξέλιξη οι τεχνικές ρυθμίσεις που πρέπει να προηγηθούν των προσωρινών κυβερνήσεων. (…) Ο κόσμος σας είναι ένας πολυσύνθετος οργανισμός και η μεταβολή της πορείας του είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας, επίπονης, πολύπλοκης και συχνά ανιαρής εργασίας. Η διαδικασία έχει συχνά ανακοπεί εξ αιτίας αυτών των φαινομενικά ατελείωτων νομικών ρυθμίσεων. Δεν είναι εύκολο να πορεύεται κανείς σε τόσο σκοτεινά και επικίνδυνα νερά, όμως εκείνοι που είναι μέσα στα πράγματα έχουν σχεδιάσει μια πολύ ασφαλή και επιτυχή πορεία, και τώρα που οι γήινοι σύμμαχοί μας έχουν φέρει όλους εμάς ασφαλείς στο τέλος αυτού του δύσκολου ταξιδιού, εκείνο που μένει είναι να διανύσουμε μια μικρή περιοχή λάσπης, που οι σκοτεινοί κατάφεραν να δημιουργήσουν. (…)
Η πραγματοποίηση της πρώτης επαφής με τον πλανήτη σας έχει αποδειχθεί κάτι σχεδόν μοναδικό στα χρονικά μας. Ο καθένας από εμάς έχει δοκιμαστεί για τα καλά από αυτή την αποστολή. Ακόμη και εκείνοι που ειδικά έχουν εγκλιματιστεί στο να ζουν ανάμεσά σας, βρήκαν πολύ έντονη αυτή την εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου