Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η Έσω Γη


Α19. Η Έσω Γη


Για τους περισσότερους ανθρώπους της εποχής μας ο όρος «Έσω Γη» αποτελεί έκπληξη και για πολλούς απ' αυτούς αφορμή και αντικείμενο ειρωνικών σχολίων. Για ορισμένους η ιδέα είναι οικεία χάρις στο λογοτεχνικό έργο του Ιουλίου Βερν κυρίως, όμως για ελάχιστους απ' αυτούς το «Ταξίδι Στο Κέντρο Της Γης» έχει στενή και θετική σχέση με την πραγματικότητα.
Στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις του Σέλνταν Νάιντλ οι διάφορες αναφορές στην Έσω Γη είναι συχνές και από την άποψη του περιεχομένου τους μπορούν να χαρακτηριστούν από εντυπωσιακές ως πολύ ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές. Υπάρχουν σε πολλές απ' αυτές αρκετά κατατοπιστικές περιγραφές για το περιβάλλον, τις φυσικές συνθήκες, τη ζωή, τον πολιτισμό και τις πόλεις αυτού του αλλόκοτου κόσμου, στην κοίλη, εσωτερική επιφάνεια του πλανήτη.
Η επίσημη, παραδοσιακή ονομασία αυτής της έκτασης είναι Αγκάρθα. Οι εμφανίσεις αυτού του τοπωνύμιου στα κείμενα των μηνυμάτων έχουν πυκνώσει χαρακτηριστικά από το 2009 και έπειτα, επειδή η κλειστή αυτή χώρα αποτελεί τον επιλεγμένο τόπο για τη μετακίνηση του πληθυσμού της εξωτερικής επιφάνειας, τόσο για την αποφυγή των κινδύνων που θα προκύψουν από τις αναμενόμενες γεωλογικές αναστατώσεις, όσο και για την ένταξή του στο ειδικό πρόγραμμα αναβάθμισης της συνείδησης.
Από το 2010 άρχισαν να εμφανίζονται στα κείμενα και οι Αγκαρθινοί, ως λαός της Έσω Γης και ως συνεργάτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στα πλαίσια της αποστολής της πρώτης επαφής. Στα μηνύματα αυτού του πρόσφατου διαστήματος γίνεται συχνά λόγος για τον ρόλο που έχει ανατεθεί στους κατοίκους της Έσω Γης, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο επίπεδο της Πέμπτης Διάστασης και της Πλήρους Συνείδησης, ως απόγονοι των προσφύγων από τον ανώτερο πολιτισμό της Λεμουρίας. Ο ρόλος τους συνίσταται στην υποδοχή και φιλοξενία των ανθρώπων της εξωτερικής επιφάνειας και στη συμβολή τους στη διαδικασία προώθησής των τελευταίων στη νέα συνειδησιακή και βιολογική κατάσταση.
Οι πλέον χαρακτηριστικές από το πλήθος των σχετικών αναφορών είναι οι ακόλουθες.
10 Αυγούστου 2010: «Οι Αγκαρθινοί της Έσω Γης είναι επίσης έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε αυτόν τον θαυμαστό μετασχηματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου