Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα όργανα υλοποίησης του Θείου Σχεδίου


Οι αποστολείς των μηνυμάτων ως όργανα υλοποίησης του Θείου Σχεδίου και καθοδηγητές της ανθρωπότητας.


Οι αποστολείς των μηνυμάτων εκφράζονται πάντα σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο ως τα όργανα που έχει επιφορτίσει ο Ουρανός με την ευθύνη της εφαρμογής και της επιτυχίας του Θείου Σχεδίου. Αλλά και πέρα απ’ αυτό, η αποστολή τους εκτείνεται μέχρι την μετάδοση γνώσης και εκπαίδευσης προς την ανθρωπότητα, αμέσως μετά την εγκαθίδρυση της νέας πραγματικότητας στο γήινο πεδίο. Το μεγάλο πλήθος των σχετικών αποσπασμάτων δημιουργεί πράγματι μια ιδιαίτερη αίσθηση στον αναγνώστη:
31 Μαΐου 2005: «Το θείο σχέδιο περί αυτού είναι παρόν και μπορεί πράγματι να εκδηλωθεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Επομένως, είναι στοιχειώδες το να είσαστε προετοιμασμένοι για μεγάλες αλλαγές. Ο δικός μας ρόλος σ’ αυτό είναι να ενεργοποιήσουμε τις αλλαγές μόνο αν εκείνοι που επιδιώκουν αυτή την εξέλιξη πάνω στη Γη αποτύχουν στο έργο τους. Γι’ αυτό εμείς παρακολουθούμε στενά και είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να δράσουμε, σύμφωνα με τις προδιαγεγραμμένες θείες υποδείξεις.»
8 Ιανουαρίου 2008: «Η πρώτη επαφή είναι η συνεισφορά μας προς την εκπλήρωση αυτού του ιερού καθήκοντος και τη μεταμόρφωση της μακράς απομόνωσης του κόσμου σας προς κάτι ευλογημένο: την επιστροφή τη δική σας και αυτού του ηλιακού συστήματος στο μεγάλο αστρικό έθνος που ήταν κάποτε».
15 Ιανουαρίου 2008: «Δική μας δουλειά είναι να αιφνιδιάσουμε αυτούς τους κυρίους της ανεντιμότητας και να επιτρέψουμε σ’ εκείνους που βρίσκονται με το μέρος του Φωτός να πάρουν πίσω τις εξουσίες τους». Και πιο κάτω συμπληρώνουν: «Όσο για μας, προτιθέμεθα να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χρόνο (Ν.Τ.: το διάστημα που απομένει ως την πρώτη επαφή) για την παρατήρηση των ενεργειών σας και για την προετοιμασία της πρώτης επαφής. Απ' όλες τις απόψεις, η πρώτη επαφή είναι ένας σπουδαίος σταθμός στην περιπετειώδη πορεία της Μητέρας Γης. Εννοούμε να φέρουμε σε πέρας αυτό το γεγονός ακριβώς όπως σχεδιάστηκε από τον Δημιουργό. Ύστερα θα γίνουμε οι καθοδηγητές σας, αλλά και θα υπηρετήσουμε σαν οι ιεροί απεσταλμένοι, που σας καλωσορίζουν πίσω στις χαρές της πλήρους συνείδησης. Ακόμα, θα σας συστήσουμε στον γαλαξία σαν πλήρη μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας».
22 Ιανουαρίου 2008: «Η τεράστια αυτή μετάβαση χρειάζεται κάποια βοήθεια και ο Ουρανός ανέθεσε αυτόν τον ρόλο σ' εμάς. Η βοήθειά μας, προς το παρόν, δεν είναι να δράσουμε σαν διασώστες. Βρισκόμαστε εδώ για να παρατηρούμε, να παρακολουθούμε και να διατηρούμε τον αγωνιστικό χώρο σχετικά επίπεδο. Δεν είναι επιτρεπτή μεγάλη ισχύς στο σκότος. Ούτε στο Φως επιτρέπεται να πράξει τα πάντα για λογαριασμό σας».
Σχόλιο 1: Θα μπορούσε κανείς να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις λέξεις «προς το παρόν» της παραπάνω παραγράφου, βασιζόμενος στην υπόθεση, ότι σε μετέπειτα στάδια της επιχείρησης και κάτω από πιθανές ακραίες συνθήκες, οι εξωγήινες δυνάμεις θα δράσουν ως διασώστες, εκείνων όμως των ανθρώπων της Γης που θα έχουν καταξιωθεί ως δικαιούχοι μιας τέτοιας διάσωσης, με αποκλειστικό κριτήριο την καρμική τους κατάσταση. Υπάρχουν διάσπαρτα στοιχεία στα εβδομαδιαία μηνύματα, που εμμέσως πλην σαφώς δίνουν το μέτρο της σοβαρότητας αυτού του παράγοντα. Υπάρχει εξάλλου και μια φράση του Ιησού προς τους μαθητές του, που φαίνεται να βρίσκει το νόημά της ακριβώς στη βάση αυτού του ζητήματος: «Κανείς δεν θα μπορέσει "να εξέλθει εκείθεν" αν δεν καταβάλει τον τελευταίον οβολό». Πραγματικά δείχνει πού επίκαιρη αυτή η φράση.
Ένα άλλο στοιχείο, που μπορεί να συνδεθεί με την υπόθεση της ενδεχόμενης διάσωσης, είναι η κλασική προφητεία περί «αρπαγής της Εκκλησίας» κατά τους έσχατους καιρούς. Να συμπληρωθεί
Σχόλιο 2: «Ούτε στο Φως επιτρέπεται να πράξει τα πάντα για λογαριασμό σας». Είναι όντως εντυπωσιακή η διευκρίνιση που περιέχεται σ' αυτή τη φράση και τις δυο προηγούμενες. Η διευκρίνιση αυτή επιβεβαιώνεται και από άλλες, έμμεσες ή άμεσες, αναφορές παρόμοιου χαρακτήρα, που συναντώνται στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις.
Στη συνέχεια του μηνύματος της 22ας Ιανουαρίου 2008 διαβάζουμε τα εξής: «Έχουμε κάνει όσα επιθυμούσε ο Ουρανός κι ακόμη περισσότερα. Τώρα στεκόμαστε στο μέσον μιας μεγάλης αλλαγής στον κόσμο σας και περιμένουμε το κάλεσμα για ν' αρχίσουμε ν' αποκαλύπτουμε τη συγκάλυψη του ζητήματος των ΑΤΙΑ από το σκότος».
Σχόλιο: Είναι αξιοσημείωτη η συνέπεια απέναντι στη δηλωμένη πρόθεση της αποκάλυψης, αφού δωθεί το «κάλεσμα», του όλου ζητήματος της παρουσίας και της δράσης του εξωγήινου παράγοντα, τόσο κατά το παρελθόν, όσο και στο παρόν της γήινης ανθρωπότητας. Είναι γεγονός, ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τον Ιανουάριο του 2008 μέχρι τις αρχές 2011, διατυπώθηκε επανειλημμένα η πρόθεση των εκπροσώπων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας να πυκνώσουν τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ πάνω από τις περιοχές μεγάλης συγκέντρωσης πληθυσμών, μια εξαγγελία, η οποία υλοποιήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο (π.χ. η περίπτωση εμφανίσεων στις 13 Οκτωβρίου 2010 πάνω από τη Νέα Υόρκη Να συμπληρωθεί). Επίσης στο πρόσφατο παρελθόν έχει παρατηρηθεί μια αξιόλογη κινητικότητα σε επίπεδο προσώπων και νεοσύστατων φορέων, που δραστηριοποιούνται συγκεκριμένα στο έργο της «αποκάλυψης» (π.χ. Να συμπληρωθεί)
28 Ιουλίου 2009: «Η δική μας μαζική προσέλευση θα είναι το αποκορύφωμα του τωρινού ταξιδιού σας. To get you there, a series of specially orchestrated maneuvers has begun, which include letting the world in on what has been brewing for the past few decades. Για να φτάσετε εκεί, έχει αρχίσει μια σειρά από ειδικά ενορχηστρωμένους χειρισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν ενημέρωση του κόσμου σχετικά με το τι έχει μαγειρευτεί μέσα στις τελευταίες λίγες δεκαετίες. The reality you know is about to be drastically changed, with the grand gift of global prosperity being merely the first phase in an operation that leads directly to first contact. Η πραγματικότητα που γνωρίζετε πρόκειται να αλλάξει ριζικά, με το μεγάλο δώρο της παγκόσμιας ευημερίας να είναι απλώς το πρώτο στάδιο σε μια επιχείρηση που οδηγεί απευθείας στην πρώτη επαφή. We have taken on a great deal of responsibility to move this mission forward as rapidly as possible. Έχουμε αναλάβει μεγάλη ευθύνη για την προώθηση αυτής της αποστολής με τον κατά το δυνατόν συντομότερο ρυθμό. We do this gladly, knowing that this process is the best way to arrive at first contact. Αυτό το κάνουμε ευχαρίστως, γνωρίζοντας ότι αυτή η διαδικασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλήξουμε στην πρώτη επαφή. We are here under divine decree and, accordingly, are willing to do what is necessary to fulfill our mission. Είμαστε εδώ με θεία εντολή και, συνεπώς, είμαστε πρόθυμοιοι να πράξουμε ό, τι είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση της αποστολής μας.»
10 Αυγούστου 2010: «Η πρώτη επαφή αφορά, σε τελική ανάλυση, στη συνείδηση, πράγμα που σημαίνει στην πλήρη συνείδηση. Καθήκον μας είναι να σας προαγάγουμε από τη σημερινή σας κατάσταση σε εκείνη που πρέπει να είσαστε, κι έτσι έχουμε δημιουργήσει τα μέσα για να το κάνουμε».
4 Ιανουαρίου 2011: «Ενώ περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή να τελειώσει αυτό το παρατραβηγμένο δράμα, συνεχίζουμε να συμβουλεύουμε τους γήινους συμμάχους μας και να συναντιόμαστε μαζί τους τακτικά για να διαμορφώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη θέση, στο βαθμό που εμείς είμαστε ο μόνος παράγοντας στη σύνθεση που φοβάται βαθιά η συμμορία. Διαθέτουμε τα μέσα και την τεχνολογία για να τους αμφισβητούμε με επιτυχία σε κάθε γύρο, και αυτό τροφοδοτεί τον αυξανόμενο πανικό τους. Στους ενδεδειγμένους χρόνους χρησιμοποιούμε αυτόν τον μοχλό πίεσης για να προωθήσουμε την κατάσταση των γήινων συμμάχων μας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως, ότι η στιγμή έχει έρθει πλέον για μας, να προχωρήσουμε πέρα από την «απομόνωση» που μας έχει επιβάλει το σκότος, στο σημείο όπου έχουν φτάσει οι γήινοι σύμμαχοί μας, προχωρώντας σταθερά προς μια άξια νίκη εναντίον αυτής της συμμορίας. Βρισκόμαστε σε στιγμές αποφασιστικής σημασίας, και πρέπει να εντείνουμε την πίεση και να διαπεράσουμε τα εμπόδια μέχρι το τέρμα! Για το σκοπό αυτό έχουμε αναθέσει σε μερικές νέες ομάδες συνδέσμων να τελειώσουν τη διαδικασία των παραδόσεων και έχουμε στείλει άλλες να βοηθήσουν στην προετοιμασία των υπηρεσιακών καθεστώτων να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας. Αυτές οι πράξεις προχωρούν γρήγορα. Επιπλέον, μετακινούμε ορισμένα σημαντικά σκάφη διοίκησης σε στενότερη γήινη τροχιά.»
8 Φεβρουαρίου 2011: «Το παραπάνω σενάριο περιγράφει πραγματικά την  δική μας εμπειρία, τέσσερα εκατομμύρια χρόνια πριν. Από τότε, έχουμε ενσωματώσει εκατοντάδες χιλιάδες γαλαξιακών κοινωνιών στην Ομοσπονδία μας από τα απώτατα άκρα αυτού του γαλαξία. Καθώς καλωσορίζουμε αυτά τα προσφάτως αφυπνισθέντα αστρικά έθνη, μαθαίνουμε πολλά για την εκπληκτική πολυμορφία που ο Δημιουργός έχει απλώσει ανάμεσά μας. Έτσι και εσείς, επίσης, θα δοκιμάσετε μια θαυμάσια αντιμετώπιση καθώς θα ξεκινάτε το δικό σας ταξίδι της συνείδησης. Έχουμε έρθει εδώ για να επιβλέπουμε τις διαδικασίες που θα σας επιστρέψουν στην πλήρη συνείδηση... Εμπνευσμένοι από τις διακηρύξεις του Ουρανού συγκροτήσαμε μια διοίκηση πρώτης επαφής και ήρθαμε με χαρούμενη αναμονή στις ακτές σας. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες βλέπαμε και μαθαίναμε, και στη συνέχεια σταδιακά (καθόσον επιτρεπόταν) συμμετέσχαμε σ’ εκείνες τις ενέργειες που οδηγούν τώρα στην πλήρη συνείδηση. Οι ενέργειες αυτές έχουν φθάσει πλέον σε ένα στάδιο, όπου μια σύνοψη θα ήταν χρήσιμη. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν προτιθέμεθα να παραβιάσουμε την ελεύθερη βούλησή σας.
»Ο Δημιουργός μας έστειλε εδώ με μια ευρεία εντολή, που θα συζητήσουμε τώρα μαζί σας. Η εντολή αυτή χωρίζεται σε δύο μέρη: την πρώτη επαφή, και τις ευρύτερες επιπτώσεις της για τον καθένα από σας, ξεκινώντας με την ιστορία σας (…)Ο κύριος λόγος για την άφιξή μας σε μεγάλους αριθμούς είναι, πολύ απλά, ότι αυτή η ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία σας έχει φτάσει. (…) Ερχόμαστε να σας καλωσορίσουμε και να βοηθήσουμε, σαν μαίες και σαν σύμβουλοι, στη μετάβασή σας στην πλήρη συνείδηση.
»Σε αυτόν τον καιρό της γαλαξιακής ειρήνης, έχουμε έρθει για να εκπληρώσουμε μια προφητεία, που είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτή την ειρήνη. Η Γαία (η Μητέρα Γη) περιέχει την πηγή για αυτόν τον γαλαξία. Είναι συνεπώς ζωτικής σημασίας γι’ αυτήν την ειρήνη, δεδομένου ότι η Ειρήνη του Ανκάρα εξαρτάται από τη Μητέρα Γη, που ολοκληρωτικά επιστρέφει στην πλήρη συνείδηση. Αυτό ρίχνει το βάρος σ’ εμάς να ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορική αποστολή με επιτυχία. Για ένα διάστημα η σκοτεινή συμμορία καθυστέρησε αυτόν τον στόχο, και έτσι πρέπει τώρα να σπρώξουμε τα πράγματα πιο γρήγορα απ’ ότι ήταν κανονισμένο. Για το σκοπό αυτό επισημάναμε στα καθεστώτα της σκοτεινής συμμορίας το γεγονός, ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Έχουν γίνει διάφορες ενέργειες για να τονιστεί αυτό το σημείο στους ηγέτες της συμμορίας, φέρνοντας έτσι τους διάφορους στόχους για τους οποίους είμαστε υπεύθυνοι στο χείλος της υλοποίησης. Προς το παρόν βρισκόμαστε στη μέση της ολοκλήρωσης εκείνων των εργασιών, που προηγούνται των μεγάλων αλλαγών, στις οποίες έχουμε ήδη αναφερθεί σε πολλά μηνύματα προς εσάς.
»(...) Απαιτούνται τώρα επειγόντως μεγάλες πράξεις που θα ηγηθούν αυτής της επιτακτικής ανάγκης για αλλαγή. Η ομάδα μας της πρώτης επαφής προετοιμάζεται για την ανάληψη δράσης. Για πολύ καιρό έχουμε αφήσει τις δυνάμεις του κόσμου σας να ελέγχουν την έκταση των ενεργειών μας, αλλά αυτή η πολιτική έχει πλέον περάσει στην ιστορία. Έχει έρθει η στιγμή να αναλάβουμε το γαλαξιακό μας καθήκον. Μέχρι τώρα, το έργο μας όσον αφορά στους επικεφαλής της σκοτεινής συμμορίας ήταν να τους κουνάμε αυστηρά το δάχτυλο. Αυτό τελείωσε. Η επόμενη φάση είναι να προβούμε στην ενεργοποίηση του χρονοδιαγράμματος, το οποίο από καιρό τους έχει γνωστοποιηθεί. (...)Το χρονοδιάγραμμα τρέχει και κοντεύει να σημάνει συναγερμό. Ο στόλος και το προσωπικό μας είναι ανυπόμονοι και πλήρως προετοιμασμένοι για την εκτέλεση της αποστολής που θα αλλάξει την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου