Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα Μεταβατικά Καθεστώτα


Τα μεταβατικά, υπηρεσιακά καθεστώτα

(πίσω στο κεφάλαιο «Οι Γήινοι Σύμμαχοι»)


Ένα στοιχείο κεφαλαιώδους σημασίας στην προετοιμασία της πρώτης επαφής είναι τα «μεταβατικά, υπηρεσιακά καθεστώτα», τα οποία θα αντικαταστήσουν τις διευθαρμένες κυβερνήσεις πολλών σημαντικών κρατών της Υφηλίου. Ένα από τα σπουδαιότερα καθήκοντά τους θα είναι η εγκαθίδρυση του νέου τραπεζικού συστήματος και η συνεπαγόμενη ανακατανομή του παγκόσμιου πλούτου και εξασφάλιση αφθονίας αγαθών για όλους τους κατοίκους του πλανήτη.
Ας δούμε μια σειρά από ενδεικτικά αποσπάσματα σχετικά με αυτό το ζήτημα.
26 Ιουνίου 2007: «Εκείνοι που πρόκειται να ενεργήσουν σαν μεταβατική ή υπηρεσιακή κυβέρνηση προετοιμάζονται για τα άκρως ευπρόσδεκτα καθήκοντά τους. Πρώτ’ απ’ όλα, μια σειρά εξαγγελιών για καθεστωτικές αλλαγές, τις οποίες θα ακολουθήσουν αναλυτικές εξηγήσεις για το αμερικανικό πρόγραμμα παραγραφής χρεών. Θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις που θα αφορούν το νέο τραπεζικό σύστημα, το νέο νόμισμα και την αληθινή αξία αυτού του νέου σκληρού νομίσματος. Αυτά τα πράγματα, καθώς γνωρίζετε, είναι μόνο η αρχή. Τα επόμενα βήματα είναι η μετακίνηση αυτού του κόσμου προς την ειρήνη, πράγμα που σημαίνει άμεση απομάκρυνση από το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Τα βήματα αυτά θα συμβούν παράλληλα με κάποιες ευρείας κλίμακας διπλωματικές πρωτοβουλίες, στις οποίες ήδη έχουν προχωρήσει οι γήινοι σύμμαχοί μας. Οι διαπραγματεύσεις αυτές αφορούν πολλές συγκρούσεις, μεγάλες και μικρές, που εξελίσσονται επί δεκαετίες. Αυτά τα πρώτα βήματα θα διασφαλίσουν την αφθονία και θα παράσχουν ένα ειρηνικό οικουμενικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα οι επιχειρήσεις θα μετατραπούν σε λαϊκούς συνεταιρισμούς, οι οποίοι θα επιτρέπουν στα άτομα να σχηματίσουν επιχειρηματικές δομές, που θα περιλαμβάνουν προβλέψεις για την προστασία της Μητέρας Γης και των οικοσυστημάτων της, καθώς και αποδόσεις για το κοινό καλό».
21 Αυγούστου 2007: «Το χρήμα δεν θα είναι πλέον ένας παράγων διαχωρισμού της ανθρωπότητας. Πράγματι, η παγκόσμια αφθονία θα είναι ένας παράγων οικοδόμησης του μελλοντικού κόσμου της παγκόσμιας ενότητας. Η αφθονία, που κυριολεκτικά χρειάστηκαν αιώνες για να συγκεντρωθεί, είναι τα θεμέλια για εκείνο που οι γήινοι σύμμαχοί μας προτίθενται να οικοδομήσουν. Καθώς το χρήμα, ως σήμερα, έχει χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο σαν μέσον απόκτησης και διατήρησης ισχύος, το πρώτο βήμα μιας ουσιαστικής αλλαγής είναι ο τερματισμός του τεράστιου οικονομικού χάσματος που χαρακτηρίζει τις κοινωνίες σας. Επιπλέον, αυτή η εξομάλυνση του γηπέδου απαιτεί κανόνες: Δεν πρόκειται απλά για διανομή μεγάλων ποσών μεταξύ των φτωχών, δηλαδή για εκείνους που έχουν μια πολύ ιδεαλιστική αντίληψη για το πού είναι αναμεμιγμένοι με το να είναι πάρα πολύ πλούσιοι. Η πρόκληση βρίσκεται στο να καταστρώσεις ένα σχέδιο διανομής, που θα περάσει τον πλούτο, με ένα πρακτικό τρόπο, από τους προηγούμενους κατόχους του σε εκείνους που είναι εντελώς άπειροι σχετικά με τις ευθύνες που φέρνουν τα πολλά χρήματα. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί αυτό, καταρτίστηκε ένα «δένδρο διανομής» και ορίστηκαν τα μέσα για τη διατήρηση της σταθερότητας αυτού του μηχανισμού διανομής που έχει στηθεί. Ένα επακόλουθο είναι η δημιουργία προγραμμάτων εκπαίδευσης των πρώτων αποδεκτών αυτών των τεράστιων ποσών. Αυτή η κρίσιμη διαδικασία εξαρτάται από τις νέες μεταβατικές κυβερνήσεις, που είναι επιφορτισμένες με την εγκαθίδρυση αυτού του συστήματος διατήρησης της ευμάρειας».
Πάλι σχετικά με τη σημασία των μεταβατικών καθεστώτων, μαζί με μια νύξη για τον σημερινό αντιδραστικό χαρακτήρα του Ο.Η.Ε., από το μήνυμα της 11ης Σεπτεμβρίου 2007: «Οι πολλές μεταβατικές κυβερνήσεις και η ευρεία αναμόρφωση των Ηνωμένων Εθνών είναι μερικές από τις αλλαγές που θα αποβούν καθοριστικές για την δημιουργία απρόσκοπτης συνεργασίας μεταξύ των εθνών. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται η κατάργηση των καταστροφικών χρεών, τα οποία πάρα πολλά έθνη έχουν εξαναγκαστεί να υπομένουν.»
15 Ιανουαρίου 2008: «...οι υπεύθυνοι για την αντικατάσταση των κυβερνήσεων είναι εξ ίσου δραστήριοι και οι εναλλακτικές κυβερνήσεις βρίσκονται τώρα στη θέση τους (...) Το τέλος της διαμάχης περιλαμβάνει επίσης το σχολαστικό ξερίζωμα πολλών απείθαρχων και παράνομων κυβερνήσεων και την αντικατάστασή τους με νόμιμα, μεταβατικά υπηρεσιακά καθεστώτα. Όπως ίσως μπορείτε κι εσείς να αντιληφθείτε, αυτό το κομμάτι της τελικής φάσης συνιστά από μόνο του μια επικίνδυνη κατάσταση. Με λίγα λόγια ξεριζώνουμε μια εξουσιαστική δομή, που εγκαθιδρύθηκε πολύ πριν από την άφιξη της βιομηχανικής επανάστασης».
3 Αυγούστου 2010: «Η συνταγματική ανομία των μεγάλων δυτικών εθνών τρέφει σκάνδαλα, που ρέουν σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική. Η ίδια η φύση αυτών των κυβερνήσεων εξυπηρετεί την υποστήριξη ειδικών συμφερόντων, που αντιβαίνουν αρχές παγιωμένες από πολλούς αιώνες πριν. Μια νέα διακυβέρνηση πραγματικά αφιερωμένη στην ευημερία του λαού είναι απολύτως απαραίτητη και αποτελεί μέρος του εκκαθαριστικού σχεδίου των γήινων συμμάχων μας. Αυτές οι νέες κυβερνήσεις είναι ένα πρωτεύον συστατικό της επόμενης φάσης του ταξιδιού σας προς τη γαλαξιακή κοινωνία.
8 Μαρτίου 2011: «Επί του παρόντος, οι γήινοι σύμμαχοί μας είναι βαθιά σε συζητήσεις με την τελευταία σκοτεινή συμμορία σχετικά με την επίσημη παραίτησή της. Αυτή και μόνο η πράξη θέτει τις βάσεις για την επίσημη εισαγωγή μιας σειράς μεταβατικών κυβερνήσεων. Η πρώτη δουλειά αυτών των κυβερνήσεων είναι να άρουν οποιαδήποτε εξελισσόμενη κατάστασης εθνικής έκτακτης ανάγκης και να ακυρώσουν κάθε απομένον εθνικό χρέος. Επιπλέον, προσωπικά χρέη με τη μορφή πιστωτικών καρτών, υποθήκες και τραπεζικά δάνεια θα παραγραφούν. Οι φόροι εισοδήματος θα καταργηθούν και επιστροφές κεφαλαίων θα διανεμηθούν στους φορολογούμενους του αντίστοιχου έθνους. Θα εξαγγελθεί ειρήνη και όλοι οι πόλεμοι θα τερματιστούν. Μια σειρά από ειδικές συμφωνίες σχετικά με τα θέματα αυτά πρόκειται να υπογραφεί από όλα τα έθνη. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα σκληρού νομίσματος που θα υποστηρίζεται από χρυσό και ασήμι θα θεσπιστεί, και αυτό θα συνδυαστεί με τις παραδόσεις αφθονίας σε όλους τους παραλήπτες. Οι πράξεις αυτές θα αλλάξουν τον κόσμο σας για πάντα! Από τη στιγμή που οι κυβερνήσεις που θα υπηρετήσουν την καθιέρωση των νέων τραπεζικών και χρηματοοικονομικών συστημάτων θα έχουν εγκαταταθεί και από τη στιγμή που θα έχει πραγματοποιηθεί μια εκτεταμένη αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου, μια νέα εποχή θα ξημερώσει για τον πλανήτη σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου