Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Επαινετικά σχόλια


Πέρα από τις αναφορές σε ειδικά άτομα που δρουν μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία  οι οποίες δεν συναντώνται συχνά στα κείμενα που εξετάζουμε, εκείνο το οποίο πολύ συχνά συναντάει ο αναγνώστης είναι ένα είδος «επαινετικών» σχολίων, θα μπορούσε να πει κανείς, υπέρ των ανθρώπων αυτού του πλανήτη γενικώς, στα οποία εκφράζεται θαυμασμός και έντονη συμπάθεια εκ μέρους των εξωγήινων παρατηρητών, χάρις στα ψυχικά χαρίσματα που διακρίνουν τους ανθρώπους και την αξιοσημείωτη πρόοδο που έχουν σημειώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν στον συνειδησιακό τομέα. Επισημαίνεται δε, ότι «ο Ουρανός έχει προικίσει τους ανθρώπους με ένα λαμπρό πεπρωμένο».
Παράδειγμα από το μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 2008: «Είσαστε όλοι εξαιρετικά Όντα του Φωτός, που έχετε έρθει για να αφυπνίσετε τους συμπολίτες σας και να τους δείξετε τον δρόμο προς μια περισσότερο πλούσια και ζωντανή γνώση του Θείου και της εκπληκτικής ομορφιάς, που είναι η φυσική δημιουργία. (...) Καμαρώνουμε το μεγαλείο της Αγάπης, που μεγαλώνει μέσα στον καθένα από σας».
Λίγο πιο πριν, στο ίδιο κείμενο, διαβάζουμε τα εξής: «Όλοι εμείς μαζί είμαστε μια αήττητη ομάδα. (...) Ο κόσμος σας κινείται προς το Φως, καθώς τα παιδιά της Μητέρας Γης κινούνται προς την ειρήνη, την ελευθερία και την ευμάρεια».
Κι ακόμα: «Έχετε έρθει για να χρησιμοποιήσετε το πάθος σας και τα χαρίσματά σας για να αλλάξετε την κατεύθυνση του δρόμου της καταστροφής και να επαναφέρετε τη Μητέρα Γη και τους ανθρώπους της στη ζωή. Ο καιρός αυτός είναι συναρπαστικός, γεμάτος με απίστευτες δυνατότητες και η συμμετοχή σας είναι πολύ επιθυμητή και προσδοκώμενη».
22 Ιανουαρίου 2008: «...κάθε μέρα όλο και περισσότεροι από εσάς αφυπνίζεστε από τον μακρύ σας λήθαργο. Καθώς διώχνετ ετον ύπνο από τα μάτια σας, αρχίζετε να ψάχνετε για βιβλία και άλλες λεωφόρους, που μπορούν να σας βοηθήσουν στο αίτημά σας για την αλήθεια. Αρχίζετε να συναντιέστε με άλλους αναζητητές και να δημιουργείτε άτυπες υποστηριχτικές ομάδες. Η αντίληψή σας γίνεται καθαρότερη και αρχίζετε να αντικρύζετε τους δρόμους του σκότους σαν ανούσια χαοτικούς και απατηλούς. Η έρευνά σας για πνευματικό νόημα οδηγεί μέσα από τον λαβύρινθο των παραδοσιακών, οργανωμένων θρησκειών σε περισσότερο αντισυμβατικές πεποιθήσεις. Ύστερα έρχεται η επίγνωση, ότι δεν είσαστε μόνοι στη Δημιουργία...».
28 Ιουλίου 2009: «Η άρνηση αυτή να ταυτίζεστε με το παλιό ασφυκτικό πρότυπο βοηθά τη στροφή προς το Φως και ήταν αναπόφευκτη. The divine plan specified these end times as the point of change for this reality. Το θεϊκό σχέδιο προσδιόρισε αυτούς τους έσχατους καιρούς σαν  το σημείο για την αλλαγή αυτής της πραγματικότητας. It is the time when an all-powerful ruling-faction loses its fixed grip on the reins of power. Είναι η ώρα που μια παντοδύναμη διοικούσα φατρία χάνει την πρόσβαση στα ηνία της εξουσίας. As we watch this taking place, we rejoice with our Inner-Earth family in what you are doing. Καθώς παρακολουθούμε αυτό να λαμβάνει χώρα, χαιρόμαστε με την οικογένειά μας της Έσω Γης για ό,τι κάνετε.We use our expertise to assist our Earth allies and ensure your joint success, which is to bring down the dark and manifest the remainder of the endgame we talked about.»

Η ανάρτηση βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου