Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Σχόλια για τη γήινη κοινωνία


Σχόλια για τη γήινη κοινωνία


Ένα αξιόλογο ποσοστό του όγκου των μηνυμάτων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, που δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο paoweb.com, αποτελείται από σχόλια που διατυπώνουν οι συντάκτες αυτών των μηνυμάτων για το παρελθόν και το παρόν της ανθρώπινης κοινωνίας και τα χαρακτηριστικά που αυτή έχει διαμορφώσει, μέσα από μια μακραίωνα εξελικτική πορεία υπό την κυριαρχία των δυνάμεων της σκοτεινής εξουσίας. Τα σχόλια αυτά είναι αξιόλογα για δύο λόγους: Ο ένας είναι, ότι συχνά δίνονται περιγραφές των προοδευμένων γαλαξιακών κοινωνιών, προκειμένου να τονιστούν τα μειονεκτήματα της γήινης κοινωνίας μέσω αυτής της αντιπαραβολής. Αυτές οι περιγραφές απαρτίζουν, σε μια καθολική, σφαιρική θεώρησή τους, μια αρκετά κατατοπιστική εικόνα των εξωγήινων, εξελιγμένων κοινωνιών και της ζωής των ανθρώπων μέσα σ’ αυτές.
Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι μέσα από αυτά τα σχόλια αποκτούμε σαφή αίσθηση των ιδεών, των αξιών και των πολιτικών τάσεων εκείνων που τα εκφράζουν, καθώς και για τις προθέσεις που διατηρούν, όσον αφορά στην υποστήριξή τους προς την μεταλλασσόμενη σήμερα ανθρώπινη κοινωνία.
Ένα τέτοιο σχόλιο συναντάμε στο μήνυμα της 31ης Μαΐου του 2005. Οι σχετικές γραμμές λένε τα εξής:
«Το επί-του-πλανήτη προσωπικό μας έχει σχηματίσει ένα πολύ λεπτομερή και περιεκτικό φάκελο για τη «ζωή» στον κόσμο σας. Είναι ένας απογοητευτικός κατάλογος από αδικίες, φυλετικές προκαταλήψεις και τις συνέπειες ενός στρεβλού τρόπου ζωής. Όλα αυτά βρίσκονται σε ακραία αντίθεση με τον τρόπο ζωής της ακόμη ισχυρής σκοτεινής φατρίας, της οποίας τα μέλη απολαμβάνουν μια πάρα πολύ πλεονεκτική ζωή στηριγμένη στην απάνθρωπη χρήση του πλούτου και της δύναμης. Αυτό, αγαπητοί, πρόκειται να αλλάξει σύντομα!»
10 Αυγούστου 2010: «Από τη μια πλευρά, οι σημερινές κοινωνίες σας σπαράσσονται από τις ανεπάρκειες των σημερινών δομών τους και υπονομεύονται από τις επείγουσες κοινωνικές ανάγκες, που επιτείνονται από τη συρρίκνωση των οικονομιών. Από την άλλη, μια τεράστια, κρυμμένη αφθονία σας περιμένει, που εμποδίζεται από τη μη επίλυση της προστριβής ανάμεσα στη σκοτεινή συμμορία και τους γήινους συμμάχους μας. Οι κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο σας βρίσκονται σε κίνδυνο και οι πολίτες τους σε ένδεια και φόβο. Το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο, ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου