Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι Γήινοι Σύμμαχοι


Οι Γήινοι Σύμμαχοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.


Με τον όρο «Γήινοι Σύμμαχοι» ονομάζονται από τους εξωγήινους της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας κάποια ισχυρά πρόσωπα της γήινης κοινωνίας, τα οποία έχουν αποφασίσει να αφιερώσουν τους εαυτούς τους και την ισχύ που διαθέτουν στην επιτυχία του θείου σχεδίου για την αλλαγή της πραγματικότητας αυτού του κόσμου. Σχεδόν σε κάθε εβδομαδιαία ενημέρωση βρίσκουμε να γίνεται λόγος γι αυτούς, να περιγράφονται οι πιο πρόσφατες επιτυχίες τους και να αναλύονται οι επόμενοι στόχοι τους, ενώ συχνά είναι τα επαινετικά σχόλια υπέρ αυτών των προσώπων καθώς και η έκφραση ευγνωμοσύνης για την σημαντικότατη προσφορά τους στα πλαίσια του αγώνα για την απομάκρυνση της σκοτεινής συμμορίας.
Στο μήνυμα της 8ης Ιανουαρίου 2008 λέγονται τα εξής για τους Γήινους Συμμάχους: «Οι γήινοι σύμμαχοί μας ολοκληρώνουν το δέσιμο της θηλιάς, που θα αλλάξει την πραγματικότητά σας...»
Εκτός όμως από αυτές τις συνηθισμένες αναφορές, υπάρχουν και κάποιες άλλες, πολύ λίγες, που περιγράφουν με αρκετές λεπτομέρειες τι είναι αυτοί οι γήινοι σύμμαχοι και πώς συνέβη η σύναψη αυτής της σχέσης τους με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία, μια σχέση που στηρίζεται στις «Συμφωνίες του 1998», για τις οποίες επίσης γίνεται συχνά λόγος.
Για παράδειγμα, το μήνυμα της 15ης Ιανουαρίου 2008 αναφέρει σχετικά τα εξής: «Μάθαμε πολλά από αυτές τις επαφές και έχουμε στρέψει τους σκοτεινούς τους τρόπους εναντίον τους. Ένα αποτέλεσμα αυτού του τεχνάσματος είναι η αυτομόληση πολλών από τους οπαδούς του σκότους και ο σχηματισμός ενός μεγάλου συνασπισμού στο πλευρό μας, ενισχύοντας τις γραμμές εκείνων των τομέων, που εμπλέκονται στην οικοδόμηση ενός νέου και δίκαιου τραπεζικού συστήματος.»
Πιο κάτω, στο ίδιο μήνυμα, υπάρχει και η εξής ενδιαφέρουσα αναφορά:
«Μια Ευρω-ασιατική ομάδα, θέλοντας να επικροτήσει την απόφαση των Ανουννάκι να προσχωρήσουν στο Φως, στράφηκε τότε εναντίον της σκοτεινής συμμορίας. Πολλές τέτοιες σχισματικές ομάδες έγιναν συν τω χρόνω μέρη της κεντρικής ομάδας, που υπέγραψε τις συμφωνίες του 1998. Και αυτή είναι η ομάδα που έχει τόσο αξιοσημείωτα διευρυνθεί μέσα στην τελευταία δεκαετία. Έτσι προσεγγίζουμε τώρα αυτή την τελευταία μάχη με μεγάλη πίστη σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Εκείνο που διαπραγματευόμαστε τώρα είναι η ένταξη στην επιχείρηση εκείνων των στοιχείων που συμφώνησαν σ’ αυτό, το 1998.»
Έχουν υπάρξει, σε εξαιρετικά λίγες περιπτώσεις, και κάποιες νίξεις για περιόδους ήπιων κρίσεων στη σχέση μεταξύ της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και των γήινων συμμάχων της, με συνέπεια την πρόκληση δυσλειτουργιών και καθυστερήσεων στη διαδικασία υλοποίησης του θείου σχεδίου. Για παράδειγμα:
«Αυτή η έρευνα έχει καταδείξει τις αντοχές και τις αδυναμίες του συνασπισμού των γήινων συμμάχων μας. Κατά συνέπεια, μπορούμε να διαμορφώσουμε τους τρόπους και τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να φθάσουν σε επιτυχία. Γενικά αληθεύει ότι αυτές οι στρατηγικές ακολουθούνται κατά γράμμα. Οπωσδήποτε έχει ανακύψει ένας αριθμός καθοριστικών εξαιρέσεων. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται διάφορες συνθήκες που είχαν συμφωνηθεί με τους συμμάχους μας στη Γη, οι οποίες τώρα, κατά τα φαινόμενα, απαιτούν επαναδιαπραγμάτευση. Αυτή η απαίτηση μπορεί να σας διατηρήσει στο δρόμο προς την επιτυχία.» (31 Μαΐου 2005)
Ένα από τα σημαντικώτερα καθήκοντα, με τα οποία είναι επιφορτισμένοι οι γήινοι σύμμαχοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είναι η εξεύρεση σύννομων μεθόδων για την απομάκρυνση της σημερινής εξουσιαστικής τάξης και την αντικατάστασή της από προσωρινές, υπηρεσιακές κυβερνήσεις. Πάλι στο μήνυμα της 8ης Ιανουαρίου 2008, το παραπάνω απόσπασμα ακολουθείται από τις εξής φράσεις: «Εκείνο που μένει είναι να τακτοποιηθεί η νομιμότητα αυτής της επιχείρησης και να διαμορφωθούν τα κυβερνητικά σώματα που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά». Και στο μήνυμα της 15ης Ιανουαρίου διαβάζουμε: «Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι του μετασχηματισμού των κυβερνήσεών σας είναι εξίσου προσηλωμένοι και οι κυβερνητικές αλλαγές είναι πλέον σε ισχύ», ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκουμε το εξής σχόλιο: «Είναι μεγάλο κατόρθωμα η δημιουργία ενός νέου τραπεζικού συστήματος και η ευρύτατη αναδιάταξη της κατανομής του πλούτου στον κόσμο σας. Εν τούτοις, αυτά συμβαίνουν τώρα. Οι Γήινοι σύμμαχοί μας ακολουθούν μια πορεία που θα αναγκάσει το σκότος και τους πολλούς συμμάχους του να γονατίσουν».
Υπάρχει πράγματι γενικά μια αξιοσημείωτη επιμονή στο ζήτημα της εξασφάλισης της νομιμότητας στην εκτέλεση αυτού του έργου. Χαρακτηριστικό είναι και το επόμενο απόσπασμα, επίσης από το μήνυμα της 8ης Ιανουαρίου 2008: «Η διαδικασία έχει συχνά ανακοπεί εξ αιτίας αυτών των φαινομενικά ατελείωτων νομικών ρυθμίσεων».
Αμέσως μετά υπάρχει μια πρόταση, που δίνει ως ένα βαθμό την αίσθηση του πόσο επίπονο είναι το έργο των Γήινων Συμμάχων: «Δεν είναι εύκολο να πορεύεται κανείς σε τόσο σκοτεινά και επικίνδυνα νερά, όμως εκείνοι που είναι μέσα στα πράγματα έχουν σχεδιάσει μια πολύ ασφαλή και επιτυχή πορεία...»
Μια άλλη αναφορά στη δυσκολία του έργου των γήινων συμμάχων υπάρχει στο μήνυμα της 28ης Δεκεμβρίου 2010: «Τα διάφορα έθνη του κόσμου σας έχουν ενωθεί κρυφά για να αντιταχθούν στην ηγεμονία της σκοτεινής συμμορίας και για να τερματιστεί ο ασφυκτικός κλοιός της, που επί χιλιετίες ασκείται στον πλανήτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κυρίαρχος παράγοντας αυτής της συμμορίας, το εταιρικό κράτος των ΗΠΑ, χρησιμοποίησε τον στρατό του από μυστικούς πράκτορες για να ασκήσει πίεση σε όποιον εμπλέκεται στην εν λόγω δραστηριότητα, γεγονός το οποίο δημιούργησε ένα πολύ κολλώδες περιβάλλον εργασίας για τους γήινους συμμάχους και τους νέους φίλους τους».
4 Ιανουαρίου 2011 «Μια παρόμοια κατάρρευση περιμένει αρκετές κυβερνήσεις, οι οποίες, αντί να βοηθούν τους λαούς τους, συμβάλλουν ενεργά στις φανερά διεφθαρμένες δραστηριότητες, που ασκούνται από τη σκοτεινή συμμορία, που παραπαίει στην επιθανάτια αγωνία της. Όλα αυτά τα διαφορετικά τμήματα της παγκόσμιας πραγματικότητάς σας αντιπροσωπεύουν έννοιες που είναι παρελθόν, και οι γήινοι σύμμαχοί μας είναι έτοιμοι για το τελικό πραξικόπημα που τελικά θα αποτινάξει αυτό το τεράστιο σπίτι από τραπουλόχαρτα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου