Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ενθαρρυντικές προτροπές

1 Ιανουαρίου 2008: «Ο κόσμος σας κινείται προς το Φως καθώς τα παιδιά της Μητέρας Γης κινούνται προς την ειρήνη, την ελευθερία και την ευμάρεια. Σας ζητάμε να ξανακοιτάξετε αυτόν τον υπέροχο γαλάζιο πλανήτη. Να δείτε αυτόν τον κόσμο όχι σαν μια κοινωνία σε κίνδυνο ούτε σαν ένα περιβάλλον που χάνει την ικανότητά του να συντηρήσει τον εαυτό του. Αλλά να τον δείτε σαν ένα κόσμο σε φάση μεταβολής (...) Μαγικά πράγματα υπάρχουν στον ορίζοντά σας. Να τα φέρνετε στο μυαλό σας όποτε εκνευρίζεστε με όλα αυτά».
15 Ιανουαρίου 2008: «Αυτή η γαλήνη πριν από τη θεία καταιγίδα είναι μια περίοδος αναμονής, που πρέπει να απολαύσετε στο έπακρο. Είναι ένα διάστημα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε πώς θέλετε να περάσετε την μεταβατική περίοδο πριν την πρώτη επαφή. Σας ενθαρρύνουμε να οραματιστείτε αυτή την αλλαγή, τη δυναμική της και τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να συνεισφέρετε σ' αυτήν την εξαιρετικά σημαντική στιγμή της ιστορίας σας».
28 Ιουλίου 2009: «Χρησιμοποιούμε την πείρα μας για να βοηθήσουμε τους γήινους συμμάχους μας και να εξασφαλίσουμε την κοινή σας επιτυχία, που πρόκειται να καταρρίψει το σκότος και να εκδηλώσει το υπόλοιπο της τελικής φάσης, για το οποίο συζητήσαμε. This process involves the participation of both Earth's humanity and us. Η διαδικασία αυτή προϋποθέτει τη συμμετοχή τόσο της ανθρωπότητας της Γης όσο και τη δική μας.Many wonderful surprises are to come about, leading to global prosperity, new governments, and of course, our mass landing upon your world. Πολλές θαυμαστές εκπλήξεις είναι να έρθουν, με αποτέλεσμα την παγκόσμια ευημερία, νέες κυβερνήσεις και, βέβαια, την μαζική μας προσγείωση στον κόσμο σας.»

Η ανάρτηση βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου