Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Νέο Νομισματικό Σύστημα


Η αντικατάσταση του παγκόσμιου Νομισματικού Συστήματος.


Η κατάργηση του επί πολλές δεκαετίες ισχύοντος νομισματικού συστήματος και η καθιέρωση ενός υγειούς νέου, βασιζόμενου στην ύπαρξη αποθέματος πολίτυμων μετάλλων, έχει άμεση σχέση με τον νόμο N.E.S.A.R.A. Ο νόμος αυτός προβλέπει και ορίζει αυτές τις αλλαγές, αποτελώντας ένα πλαίσιο, στο οποίο περιλαμβάνονται αντίστοιχες ρυθμίσεις για την αντικατάσταση του σημερινού τραπεζικού συστήματος και την εγκαθίδρυση ενός νέου τύπου πολιτικής διακυβέρνησης.
31 Μαΐου 2005: «Οι σύμμαχοί μας στη Γη έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να φέρουν τον σχεδιασμό του νέου οικονομικού, τραπεζικού και κυβερνητικού συστήματος μέχρι λίγο πριν από το σημείο της υλοποίησής τους. Το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην καταστροφή των διαφόρων προγραμμάτων οικονομικής βοήθειας, που ξεκίνησαν αιώνες πριν από τον Άγιο Γερμανό. Την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης ανέλαβαν πριν λίγες δεκαετίες οι γόνοι μερικών από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ευρώπης και της Αμερικής, που είχαν τη δυνατότητα να ασκούν επιρροή. Αυτά τα άτομα είναι αφιερωμένα στο να διασφαλίσουν, ότι οι δικαιούχοι που κατονομάζονται σ’ αυτό το μεγάλο Τραστ θα παραλάβουν τα χρήματα, που με τόση αγάπη έχουν ετοιμαστεί γι’ αυτούς.
»Αυτό το έργο έχει αποδειχθεί ότι είναι μάλλον δύσκολο. Η τεράστια, σκοτεινή οικονομική αυτοκρατορία που έχει δημιουργηθεί από τους Ανουννάκι και τους γήινους υφισταμένους τους δεν είναι και τόσο εύκολο να ξεπεραστεί. Παρά τις επιδόσεις σε συλλήψεις ανθρώπων, τις προσωρινές κρατήσεις τους ή τους άλλους τρόπους με τους οποίους υποχρεώθηκαν να ασπαστούν αυτή την ευγενική πρωτοβουλία, δυστυχώς στην πράξη παραμένει μια ανέντιμη αντίσταση στη διανομή αυτών των χρηματικών ποσών. Έτσι, μια μεγάλη μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη…»
Και στο μήνυμα της 15ης Ιανουαρίου 2008 διαβάζουμε: «Εν τω μεταξύ, οι υπεύθυνοι του μετασχηματισμού των κυβερνήσεών σας είναι εξίσου προσηλωμένοι και οι κυβερνητικές αλλαγές είναι πλέον σε ισχύ», ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκουμε το εξής σχόλιο: «Είναι μεγάλο κατόρθωμα η δημιουργία ενός νέου τραπεζικού συστήματος και η ευρύτατη αναδιάταξη της κατανομής του πλούτου στον κόσμο σας. Εν τούτοις, αυτά συμβαίνουν τώρα.»
8 Φεβρουαρίου 2011: «Τα προαπαιτούμενα για την εφαρμογή του νέου χρηματοοικονομικού και νομισματικού συστήματος είναι σε ισχύ, και έχουμε συγκεντρώσει εκείνους που πρόκειται να δημιουργήσουν τις προσωρινές υπηρεσιακές κυβερνήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου