Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα παιδιά σήμερα


Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στον κόσμο

(πίσω, στο κεφάλαιο Η Μητέρα Γη)


Εύκολα παρατηρεί ο καθένας, ότι μια καινούργια ποιότητα ανθρώπων, εμφανώς ανώτερη, έρχεται μαζικά στον κόσμο μας τις τελευταίες δυο-τρεις δεκαετίες. Υπάρχει ένα κοινό κύριο χαρακτηριστικό στα μικρά παιδιά αυτού του διαστήματος, το οποίο είναι η αυξημένη ευφυΐα τους και γενικότερα το πλήθος των θετικών στοιχείων της προσωπικότητάς τους. Εννοείται πως οι ιδιότητες αυτές διατηρούνται κατά την αύξηση της ηλικίας, με αποτέλεσμα τη σχετική αναβάθμιση της ποιότητας της κοινωνίας καθολικά.
Στο μήνυμα της 1ης Ιανουαρίου 2008 υπάρχει μια αναφορά στα παιδιά που γεννιούνται στη Γη μέσα σ' αυτό το τελευταίο, κρίσιμο διάστημα, τα οποία περιγράφονται σαν «παλιές ψυχές» που επανέρχονται σ' αυτόν τον κόσμο για να παίξουν κάποιο ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων: «...γεννιούνται όλο και περισσότερες ''παλιές'' ψυχές. Τα Όντα αυτά έρχονται για να βοηθήσουν τους μεγαλυτέρους τους να προσαρμοστούν καλύτερα στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης πραγματικότητας»
Αλλά και στο αμέσως επόμενο μήνυμα, εκείνο της 8ης Ιανουαρίου 2008, υπάρχει μια κατ' εξοχήν αποκαλυπτική αναφορά στο ίδιο θέμα: «Τα παιδιά σας έχουν έρθει εδώ για να γίνουν η θεμελίωση της μεταμόρφωσης, γιατί ο κόσμος σας έχει μεγάλη ανάγκη από ψυχική ''εμπέδωση''. Με άλλα λόγια, αυτό που ο Ουρανός σας προσφέρει με τόση γενναιοδωρία χρειάζεται να κατανοηθεί βαθιά και να βιωθεί. Καθημερινά ο Ουρανός σας βομβαρδίζει με ενέργειες, που σας κάνουν να ανθίζετε και σας καθιστούν περισσότερο συνειδητούς γνώστες της νέας πραγματικότητάς σας. Αυτή είναι η διεργασία που χρειάζεται ''εμπέδωση'' και αυτή είναι η εξειδικευμένη δουλειά, που έχει αναληφθεί από τα παιδιά σας. Αυτά χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους προκειμένου να σας ευλογήσουν χαρμόσυνα και να εισαγάγουν τους μελωδικούς κραδασμούς, που μπορούν να εκδηλώσουν αυτή τη νέα πραγματικότητα. Αυτή η βασική νότα, που γίνεται όλο και ισχυρότερη, αφυπνίζει όλο και περισσότερους από εσάς και συνδέεστε μεταξύ σας σε πολλά πνευματικά επίπεδα. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις κάνουν τον ερχομό της νέας πραγματικότητας αναπότρεπτο. Έτσι, τα κρυσταλλικά και τα ίντιγκο παιδιά, σας μετακινούν προς τον κοινό στόχο σας με Αγάπη και μέσω του Φωτός».
Στην επόμενη εβδομαδιαία ενημέρωση, της 15ης Ιανουαρίου 2008, διαβάζουμε: «Η δυναμική της αλλαγής ενισχύεται κατά πολύ από όλες τις νέες ψυχές που έχουν γεννηθεί σ' αυτό το πεδίο στα προηγούμενα τριάντα χρόνια. Αυτά τα Όντα επελέγησαν να είναι η ιερή θεμελίωση της υπεσχημένης νέας πραγματικότητας, κι έτσι, ταυτόχρονα μ' αυτές τις γεννήσεις, αναβαθμίστηκε δεόντως η συχνότητα του ενεργειακού πλέγματος θεραπείας και χάρητος της Μητέρας Γης (...) Αυτή η συρροή νέων ψυχών και συνθηκών απηχεί το σχέδιο του Ουρανού για προετοιμασία αυτού του πεδίου για μια μεγάλη μετακίνηση προς το Φως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου