Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το Ηλιακό Σύστημα


Το Ηλιακό Σύστημα και η αναβάθμισή του στην Πέμπτη Διάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, που με σαφήνεια και επιμονή έχουν δωθεί μέσω των εβδομαδιαίων μηνυμάτων του Σέλνταν Νάιντλ, ολόκληρο το ηλιακό σύστημα βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε μια διαδικασία συνειδησιακής εξέλιξης και αναβάθμισης στην Πέμπτη Διάσταση. Κατά τις πληροφορίες αυτές, το ηλιακό σύστημα έχει υποστεί στο μακρινό παρελθόν τη βάρβαρη επιθετική δραστηριότητα των σκοτεινών δυνάμεων της Συμμαχίας Του Ανκάρα, στα πλαίσια των μακραίωνων και φοβερών γαλαξιακών πολέμων.
Στη συνέχεια υπάρχει μια μεγάλη σειρά διαφωτιστικών αποσπασμάτων, σχετικών με τις διεργασίες που εξελίσσονται κατά την παρούσα φάση στο ηλιακό σύστημα, καθώς και με τα γεγονότα του παρελθόντος, που οδήγησαν στη σημερινή συγκυρία, με τα σχεδιαζόμενα γι’ αυτό μελλοντικά γεγονότα και με διάφορα επιστημονικά δεδομένα, που αφορούν στη φύση, στη δομή και στη λειτουργία του ηλιακού συστήματος.
31 Μαΐου 2005: «Ενώ συμβαίνουν αυτά, το ηλιακό σας σύστημα υφίσταται μια σειρά ριζικών μεταβολών. Όπως αναφέρεται προηγουμένως, ο υπερενεργός Ήλιος σας είναι απασχολημένος με το να πλημμυρίζει αυτό το ηλιακό σύστημα με αυξανόμενες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων και πλάσματος, που επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά και τα βαρυτικά πεδία, τα οποία συγκρατούν ολόκληρο το σύστημα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι τα διάφορα πεδία αλλάζουν ισχύ και πολικότητα. Οι αλλαγές αυτές οδηγούνται από τα ολοένα αυξανόμενα ποσά γαλαξιακής ακτινοβολίας, που συσσωρεύονται στην έκταση του ηλιακού σας συστήματος. Αυτά τα προστιθέμενα ενεργειακά πεδία παραμορφώνουν τους φυσικώς λειτουργούντες νόμους, όπως τώρα γίνεται αντιληπτό από τους επιστήμονές σας. Αναγκάζονται να συμπεράνουν ότι κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο συμβαίνει. Όπως γνωρίζετε τώρα, το πράγμα έχει ως εξής: ολόκληρη η πραγματικότητά σας μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό.»
8 Ιανουαρίου 2008: «Ο ιερός αντικειμενικός σκοπός του Ουρανού είναι η υλοποίηση των θείων εντολών του Άρχοντα Σούρηα. Αυτό κάνει εφικτή μια ολόκληρη νέα πραγματικότητα τόσο για εσάς όσο και για το ηλιακό σας σύστημα. Η σκοτεινή συμμορία σας και οι κυβερνητικοί υφιστάμενοί της έχουν συγκαλύψει πάρα πολλά απ' όσα συμβαίνουν ''εκεί έξω''. Ολόκληρο το ηλιακό αυτό σύστημα βρίσκεται στα μισά μιας μεγάλης αλλαγής, που είναι ο προάγγελος μιας νέας ''ζώνης ζωής'', εκτεινόμενης από την Αφροδίτη ως τη ζώνη των αστεροειδών (τον μελλοντικό πλανήτη Μπελλόνα). Σ' αυτό το νέο ηλιακό σύστημα θα γεννηθεί και θα ανθίσει μια νέα συνείδηση. (...) ...η πρώτη επαφή είναι η συνεισφορά μας στην (...) μεταμόρφωση της μακράς απομόνωσης προς κάτι ευλογημένο: την επιστροφή τη δική σας και αυτού του ηλιακού συστήματος στο μεγάλο αστρικό έθνος που ήταν κάποτε».
Σχόλιο 1: Στο παραπάνω απόσπασμα του κειμένου βρίσκουμε τη φράση «οι κυβερνητικοί υφιστάμενοί της». Τι κρύβεται μέσα σ' αυτή τη φράση; Κρύβεται το γεγονός ότι η εκλεγμένη κυβέρνηση των Η.Π.Α., αλλά και κάθε χώρας σχεδόν, είναι απλά όργανο και εντολοδόχος μιας άλλης, παρασκηνιακής κυβέρνησης, που έχει κατ' ουσία τον έλεγχο των πραγμάτων. Ο ίδιος ο Μπιλ Κλίντον είχε παραδεχθεί απέναντι σε δημοσιογράφο του Λευκού Οίκου, ότι πίσω από την κυβέρνησή του υπάρχει μια άλλη κυβέρνηση, την οποία δεν ελέγχει.
Σχόλιο 2: Στη φράση «στο μεγάλο αστρικό έθνος που ήταν κάποτε» γίνεται έμμεσα αναφορά στην κατάσταση που επικρατούσε στο ηλιακό σύστημα πριν την εισβολή των Δρακονιανών και την άλωσή του από αυτούς.
16 Δεκεμβρίου 2008: «Τα μαγνητικά και ηλεκτρικά πλέγματα της Μητέρας Γης μεταβάλλονται, με αποτέλεσμα μια σειρά από ανώμαλες καταστάσεις να απλώνονται στο βόρειο και το νότιο ημισφαίριο. Αυτό συνοδεύεται από την εμφάνιση “πλανητικής υπερθέρμανσης”, η οποία λιώνει τους πάγους των πόλων και σας τοποθετεί στο κατώφλι μιας μικρής εποχής παγετώνων. Όλα αυτά τα επιμέρους συμβάντα είναι συμπτώματα της τεράστιας αλλαγής, την οποία διάγετε εσείς και η Μητέρα Γη και πρόκειται να ακολουθήσουν ακόμη περισσότερα»
10 Αυγούστου 2010: «Ο κόσμος σας μετατρέπεται από έναν αριθμό μεγάλων ηλιακών εκλάμψεων, που προσθέτουν ένα νέο οριακό στρώμα στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Αυτά τα νέα τμήματα χρησιμοποιούνται για να επιστρέψει η εξώσφαιρα σε ένα βαθμό ομαλότητας και η κατώτερη ατμόσφαιρα, επίσης, βλέπει μια αύξηση του όζοντος. Εν ολίγοις, μια εκτεταμένη ανταλλαγή λαμβάνει χώρα μεταξύ των αέριων μειγμάτων των οριακών στρωμάτων της άνω και της κάτω ατμόσφαιρας. Επιπλέον, γίνονται επισκευές σε πολλές περιοχές, όπου συμβαίνει ανάμειξη οξυγονωμένου αέρα και αέρα γεμάτου με άζωτο.
8 Φεβρουαρίου 2011: «Ο Κύριος Σούρηα έχει ορίσει μία σειρά θείων διαδικασιών, που θα δουν την έναρξη μιας τεράστιας μεταμόρφωσης της πραγματικότητας του ηλιακού συστήματός σας, στο οποίο υπάρχουν ακόμα και τώρα αυξημένες και ασυνήθιστες δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα από τον Ήλιο ως τα εξώτατα άκρα του ηλιακού σας συστήματος. Και όμως οι αλλαγές αυτές είναι μόνο ένας χλωμός υπαινιγμός για το τι ο Ουρανός ετοιμάζεται να κάνει: πρόκειται να μετατρέψει την πραγματικότητά σας από μια διπολική περιορισμένης συνείδησης σε μια μονοπολική πλήρους συνείδησης. Στο τέλος, το ηλιακό σύστημά σας θα παρουσιάζει μόνο μια μικρή ομοιότητα με τη σημερινή μορφή του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου