Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Τα συνήθη ζητήματα


Α. Τα συνήθη ζητήματα, γύρω από τα οποία περιστρέφονται οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις είναι τα ακόλουθα:


Α1. Η Πρώτη Επαφή και η αποστολή του Γαλαξιακού Στόλου για την υλοποίησή της.
Α2. Η Πλήρης Συνείδηση και η μεγάλη σημασία της για την παραπέρα πορεία της ανθρωπότητας.
Α3. Η Σκοτεινή Συμμορία και ο ρόλος της στη σύγχρονη συγκυρία του γήινου πολιτισμού.
Α4. Οι Ανουννάκι και η δυσμενής επιρροή που έχουν ασκήσει στη διαμόρφωση του γήινου πολιτισμού.
Α5. Η Μητέρα Γη και ο αγώνας της για αποκατάσταση των βλαβών που έχει υποστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα, σε συνάρτηση με τη διαδικασία αναβάθμισής της στην Πέμπτη Διάσταση.
Α6. Το Ηλιακό Σύστημα και η επικείμενη αναβάθμισή του στην Πέμπτη Διάσταση, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας πλανήτη.
Α7. Οι βιολογικές μεταβολές που συμβαίνουν στα ανθρώπινα σώματα, στα πλαίσια των γενικότερων αλλαγών της γήινης πραγματικότητας και της συνειδησιακής αναβάθμισης.
Α8. Το Τραπεζικό και Χρηματοπιστωτικό Σύστημα και η επικείμενη κατάρρευσή του
Α9. Η αντικατάσταση του παγκόσμιου Νομισματικού Συστήματος από νέο, βασιζόμενο στα πολίτιμα μέταλλα.
Α10. Οι Γήινοι Σύμμαχοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και η συμαντική συμβολή τους στην προετοιμασία της εκδήλωσης των μεγάλης κλίμακας αλλαγών, που πρόκειται να συμβούν στην ανθρώπινη κοινωνία.
Α11. Ο Ουρανός και το Θείο Σχέδιο για την ανθρωπότητα.
Α12. Η αναγκαιότητα της απομάκρυνσης του γήινου πληθυσμού από την επιφάνεια του πλανήτη και της μετεγκατάστασής του σε πόλεις της Έσω Γης.
Α13. Οι πρωτοφανείς ενεργειακές ροές που εκπορεύονται από τον Ήλιο και από το γαξαξιακό κέντρο, διατρέχουν το ηλιακό σύστημα και περιβάλλουν τη Γη, επηρεάζοντας καθοριστικά την φυσιολογία της βιόσφαιρας του πλανήτη αλλά και την δομή των ηλεκτρομαγνητικών πλεγμάτων, που τον υποστηρίζουν ως ουράνιο σώμα.
Α14. Επίσης γίνεται συχνά αναφορά σε «ενέργειες» που ευεργετούν την ανθρωπότητα σαν θεία ευλογία, εκπορευόμενες από ανώτερες, «ουράνιες» οντότητες.
Α15. Πολύ συχνά επίσης οι αποστολείς των μηνυμάτων αναφέρονται στους εαυτούς τους ως όργανα υλοποίησης του «θείου σχεδίου» και περιγράφουν τις προθέσεις τους, τις δυνατότητές τους και τους τρόπους που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να φέρουν σε επιτυχή έκβαση την αποστολή που «τους έχει αναθέσει ο Ουρανός».
Α16. Άλλωτε πάλι απευθύνονται με τρόπο άμεσο και ευθύ προς τους ανθρώπους της Γης και, με ύφος εμφανώς επιτιμητικό, τους επισημαίνουν τα σφάλματα που έχουν διαπράξει στη διαδικασία της εξέλιξης του πολιτισμού, ιδιαίτερα από την εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης και μετέπειτα, και τους επισημαίνουν την ιερή υποχρέωση που έχουν, να αποκαταστήσουν τις βλάβες που έχουν προκαλέσει με τα σφάλματα αυτά.
Α17. Σημαντική θέση έχουν και τα σχόλια ή οι υποδείξεις καθαρά πολιτικού χαρακτήρα, το περιεχόμενο των οποίων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και αξιόλογο.
Α18. Τα μεταβατικά, υπηρεσιακά καθεστώτα και η σημασία τους για την υλοποίηση της πρώτης επαφής.
Α19. Η Έσω Γη
Α20. Η Τεχνολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου